[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
黑魔每幾lv轉一次rotation
AOE又一組
單體又一組
有火3冰3後開始爆得好爽
50lv轉唔轉做赤魔好呢
美服Cactuar有冇香港公會?一個人玩考悶o(︶︿︶)o
點解玩aether半夜個場先開始旺
香港多數玩Gaia
唔識日文冇計D:
45 job 長期 冰四 > 雷 > 火三 / 火一
感覺無乜輸出近戰DPS 好似仲高輸出過我

BTW 同意你升高啲個生態又唔同灑
未上到封頂lv 都唔好話邊個job 悶/ 易玩
玩完主線2.0先再算 享受緊
敏菲利亞俾人捉左果到
game 有得set 英文
日本仔有必要既交流會打定形交同英文
入香港人公會我諗你都係會用中文/英文多
不過依排公會都爆咗
如果外國ser組static時間都好難就 多數只玩街場
或者你都可以等6.1開咗data center travel 就可以過黎組固定如果你玩高難副本
Hades 有無公會 想加入搵下人一齊玩 順便伶下D 加乘
上年玩到2.3停咗,今日開始玩返
想問下係咪入公會會好啲
Login 返自己個mog station買就一定唔會錯
collector edition 要歐先有, 好似
好似有加經同傳送優惠我都係想伶著數先想入
邊度可以搵公會入去dc入面搵定點
想問依家仲係free trial
就到60lv上限,之後係咪就要升第二職?定會玩唔到?
依家主線先三十幾有排咁
放心 1-50lv 好快升到 大約去到1.0尾
但50-60應該快要3-4日 慢要1個星期 2.0-3.0尾
3.1頭應該61or62
我依家都係玩咗2個星期先60
職業要問下其他師兄 因為依家你一轉職嗰個職業lv 會繼承你依家個Lv 我覺得睇吓你依家想玩嗰個職業睇吓有冇得轉然後繼承會好啲 唔洗轉來轉去走冤枉路
會有60lv exp cap
即係如果你用60lv 果隻職接任會冇咗本來佢俾你果啲exp 而係cap住係60lv
幫手推
新手入坑玩dancer
好好玩

利申 前wow玩家
我個fd個ac 過左期了,而家要玩既話,點買最抵??
我想問 完左2.0 lv50之後 係咪即換套詩學 換灑d裝同飾物先
定係等60再搞

另外依加多左 主線任務 同 50/60/70
係唔係每日都必排
可唔可以講多d ,
過左期姐係月費完左本身買左d咩?
定你係想問依家開新ac玩點買最好?
裝備你可以用詩學換 or 用錢起拍賣是旦買套

升Lv可以每日都打一次練級同主線
主線係最多exp , 但相對打一次要好耐
詩學點刷最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞