[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
點解Discord條LINK會無法接受邀請
你留一留Discord id, 我check下
係美ser用paypal比咗錢
係咪要等佢send email過嚟先玩到
你可以試玩住先等收Email
試玩可以免費玩到60Lv , 主線玩到3.56
玩到咁上下先入code就抵d , 但試玩會有部份功能用唔到
同埋就係揀優遇Ser創角可以有EXP加成
升到30Lv仲送多15日俾你玩
我個ac已前用咗嚟試玩 依家佢唔比我再試玩
wherechun28king#0439
ching你個ac中左毒
早1,2個星期係個谷度瘋狂spam所以比我踢左
原來係你
哭能左,我搞返好喇,應該唔會有野
你試下依家入唔入到
喺NA SE STORE 唔識填表買GAME 有冇SAMPLE /教學
重有係咪store 買完再喺mogstation 入code?
想問下唔識填D乜
address , zip, phone number 果D
鳩填 填完最好將d資料留底
有咩事要搵客服果陣都用得返
新手玩到54 level
依家57lv 岩岩開始3.0 想買正式版
依家玩緊龍騎 但想玩下dark knight
應該升dark knight上50 之後2個職一齊輪流食主線經升定升爆一隻上80先?
感覺只練一個職實爆晒經 到時先再升另一個職業上去食經會唔會黎唔切
副職去打下死宮好快50
即係我依家就升上50先再解3.0主線2邊同時練?
有一隻職70之後啲職升得快好多 怪經有exp buff
+++ 巴打主玩咩職多?
即係升爆一隻先 再打死宮升上去
唔關70LV 事...
只要唔係最高LV 個職都會有EXP BUFF.....
最少同時練2個職先唔會爆EXP, 低LV 果個打副本/任務怪,轉高LV 果個交任食任經,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞