[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
用steam係唔係漢化唔到?
可以
我搵極個file都搵唔到
Summer Sale四折最後一日 唔好錯過
利申先 我唔係用Steam版
起Discord度睇其他巴打教路

起Steam度揀FF14>管理>瀏覽本機檔案
就會搵到FF14個路徑, 然後跟返Discord個教學咁整就成功
你睇下work唔work
收到 唔該哂 我跟住做先
玩緊steam 版 國際服試玩
我可唔可以買上面4折國際服 complete pack 係steam 入code 用

如果唔等
定係我再download 多次pc 版都可以係同一個賬號入返條code
條code30日後就冇效?
steam版買game買dlc係分開
要折要等steam自己做折先有
開完se account係咪直接登入就得
玩緊斧術師,入左斧術公會
點解又可以入埋其他公會? 例如劍術槍術公會
一個角色可以玩全部職業,你去那公會選藍色符號任務,完成就可以轉。部分職業需要一定等級;另外,Free Trial有限制。

但你現在海都(利姆薩·羅敏薩 Limsa Lominsa),要去到 lv14主線任務 森之都與沙之都(The Lominsan Envoy),去兩個城市才找到那兩個公會(劍術師在沙都、槍術在森都)
唔係, 仲要同FF14綁先玩得
唔怪得打完係咁話id pw錯
要點搞?
第一頁 #3 個Discord有教學教晒你 入去望下啦
se想多人玩就咪搞依d野啦
買game開acc又分開
開完acc仲要connect隻驚先入到
每日開game都會J下光之大佬

係咪就咁用依個acc登入就ok?

洗唔洗link?
佢話我用同一個email開左store同se果個account
呢個唔理都無問題
以前d 港台澳d MMO都係類似咁既形式
我見歐版有collections版 有d騎寵同裝備送
新手買呢個岩唔岩用?定就咁買美版個合集就得?
因為歐洲ac好似好難搞
新手做晒所有支線?定淨做主線?
如果你係想買Complete Collector’s Edition 只可以揀日版OR歐版
美版得Complete Edition

申請帳號黎講係無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞