[I/A]うたわれるもの ロストフラグ (7)受讚頌者/傳頌之物Lost Flag 依家泳裝池都唔入坑仲等幾時

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
邊d普攻組合勁?

我宜家都係得
芺米+黑絲(木漏)
唔夠hard 20 個boss打
想請教應該點樣組同落鏡先打得贏
戰力高佢7,8000都輸⋯⋯
過到了換走宗近轉雙子刷左十幾鋪先3星到
調伏頭幾十層好易打,打完拎啲票skip到月尾應該都拎唔少獎勵,新手唔好蝕俾佢
打唔贏再上黎問
出現了 670 樓第一人

我打到150已經放棄左
係咪打唔贏真係可以問的
停左係3十幾層, 未練好第3隊
但都想問定大概個組隊, 等專心D養好D人
你有2限角, 可能分開第1,2戰用,
然後借人地打第3戰
或者0,1,2 都得, 睇你第一戰有幾辛苦

然後盡量每一戰都有火同毒附加
配埋散華神鏡火同毒耐性解除
不過你未必夠鏡/角
唔該哂, 我試下先
再唔得就洗下d鏡
加長左兇化時間同埋攻擊力應該好易打
升人果時,
係唔係 "特性" "連擊" "覺醒" "契約" 都係見"+" 就噤盡佢??
由其契約, 係咩來?
特性連擊升爆佢
升契約會提高HP/ 攻擊, 天地心素材有限, 唔好亂用
每次升契約仲會俾少少角色勾玉
覺醒即係升星, 尤其低星升上去要好多勾玉
你升契約會得到該角色少少勾玉
通用勾玉喺素材店換或者抽到重覆角色
1星=1
2星=5
3星=40
升角色之前建議喺道問下先
最好打手/ 補血/ 坦都各自有四星
點解會突然多左咁多人玩

樓主推po有功?
隻game好玩
另外想問一問...咩係洗鏡
萬花筒
樓主已死
我連劇情整合都未填坑
各國國家 和 教團 的關係
イエナが和他哥哥的目的 ,如果我無記錯佢哥哥係想得到織代的重用去幫自己國家 就因為這イエナが他哥哥安排他去做這個職位
教團是為了 織代和她的血脈 而存在 調停者的工作只係門面野做下樣比人睇
都係靠Auto打到99就停
放毒火輸出仲高過強特效角
唔使急最緊要有靠巴打翻譯先有留意劇情
希望關傳頌或者Tiara事
唔會關傳頌事la 要講都留番2週年放送講
WA2 又萬年老本唔似會有新野要倒數
可能終於有新搞作
boss中火唔係會加攻防回血咩?

不過打低層,毒火電的確係扣得幾多

BTW 新人最唔夠應該係資源
三隊50lv 4星應該夠過50
有限,再配埋散華鏡,應該可以打多幾十層
詳細少少:
第一戦局は被火傷時効果を持たないため、火傷耐性を解除すれば火傷主体の攻めが可能です。

第二戦局: 攻撃ダメージを受けた時、または自身に火傷付与時、自身にダメージカット20%(1回)(累積)と治癒20%(1回)(累積) を付与

第三戦局: 攻撃時、または自身に火傷付与時、自身に攻撃力200%UP(1回)(累積)とダメージカット25%(永続)(累積なし)と気力上昇速度20%UP(2秒)(累積)を付与

有對策我覺得燒下無壞
而且本身都要儘量用呪い
防要用藍散華封
二三關要帶詛咒
而且兇化一定二有耐性
我覺得新人難準備,老手打上去唔差在少少火傷
2cost有其他選擇
我係佢應該
二用自己トウカ
三借人地トウカ
dam guard 一回求其
係第三戰局永續就要對策

至於實際點樣高輸出就真係要實戰先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞