[I/A]うたわれるもの ロストフラグ (7)受讚頌者/傳頌之物Lost Flag 依家泳裝池都唔入坑仲等幾時

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
帳號Lv=角色上限Lv
你睇邊邊多啲經驗就打, 其實隻Game升Lv係好慢
活動可以換好多素材, 建議打活動優先
第6個位係戰友, Add置頂巴打或者求其Add人都得
剩係打調伏或者遠征先用到
新Pool最好抽限角, 唔係就要等好耐
雖然宗近勁啲, 不過魔法少女係限, 都好用
thanks
added
新人們可以留返個id同game名 等我加長個list
ching 留個名
費事巴打們第一眼見到低lv 走去拒絕
君が笑顔の為に 算唔算有幾多突幾多都ok?
4NB55ANFNMDAAJ 洛

THANKS
新手想入坑
想知係咪咁樣組就已經係最好? 應該優先養邊隻?
D鏡又係咪咁樣組已經係最好?定其實會優先用多突鏡?
Sry 好多問題
都有爬過下巴哈 但資訊好似唔太update

重好有用,值得突
ADDED
要針敵人落對策, 所以答唔到咩叫最好
只能夠話部分角嘅能力比較適合配某類鏡 / 角

然後4星會有第二格位落鏡
哦...唔該哂
咁唯有慢慢摸索領悟下
你果邊係唔係無位
依個網幾好用
https://appmedia.jp/utaware-lostflag/4626592
不過你啲鏡麻麻地,所以都無咩所謂,睇下啲特性求其用住先
常世雖然幾有用但唔夠配合(無上定盾/有迴)等如自爆
有位呀
但我del左兩件你再試下
D鏡我睇左好耐...
續塊鏡認住個縮圖上師兄呢個網搵D評價
睇完一輪又唔記得哂又要再睇過, 反反覆覆睇左3粒鍾
話說佢果個無限任抽係咪最好要抽到ルルティエ?
戰友list整合
BFQ5BAT3438QFJ - あおい (黑警犬)
DH35LAJTLTA3DJ - WTK (TEMPO)
ALQ5DAJNLTAGTJ - AQUA (Hanako)
FQD5LA4QQ4J3EJ - タナトス (久遠寺_有珠)
5DL5NANTHEJ3AJ -(學唔到)
JN35LANF3M33RJ -(你不是自動程式)
A8G5FAN38EA3LJ. - 廢怯少年(Beramode)
8NL5HAJLN442AJ -tamms_長孫 (長孫無忌)
TRD5MA43R42BQJ - ヒナ (朱古力雪香)
42352AAJQ343QJ - エンキドゥ(恩其都)
JAN5FAN32JRGRJ - ワイン (等燈)
AQQ5MATQLLN2DJ - 白銀武 (白銀武)
B4D5NAQBJLFG2J - ハング (萬獸雷遁)
4NB55ANFNMDAAJ - 洛 (雷洛)
高質同肥雀 開到咁 top
角色只會越做越做壞 依個池抽喜歡的也可以
你可以留 game id 和名字嗎? 我加入list
T225HANJDLT2RJ 指柒毒矮窮
Game 名 みなみ
新手玩左幾個鐘仲未知做緊咩
契約11lv開始係咪唔會再有角色碎片送?
唔該哂
會有10粒。。
即係d角色上左4星先都無蝕?
唔該哂
Sry唔好意思原來契約6lv就夠上4星
四星可以用兩塊鏡會勁好多
新玩資源唔多唔使谷晒契10
不如升多幾隻四星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞