[I/A]うたわれるもの ロストフラグ (7)受讚頌者/傳頌之物Lost Flag 依家泳裝池都唔入坑仲等幾時

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

而家目標兩隊4星先
唔該哂
雖然成日笑隻驚每日只須玩10分鐘
但砌鏡真係幾多變
早幾日砌隊打調伏都係要望住Appmedia揀鏡
目的係透過鏡&隊友,可以循環觸發被動
再要諗埋調伏對策,每隊都要防幾樣debuff
而每人有嘅角&鏡都唔同,都幾多野要諗
而家新人係咪首次過主線免體?
係嘅話,砌勁一隊過到VH先
通到最新章,應該有唔少Level/AP/石
留石下個月週年冇死錯
玩左咁耐都唔太識組隊,應該點組好?

同埋宜家應該練邊一隻?

好睇你有咩鏡,好似男主要有自殺鏡,ノスリ要有移動鏡咁
唔介意的話,post埋個鏡box比大家望望
你玩得耐 咁你一定好多素材去升野 唔使慳
マツリ 新雙子 阿嫲 唔怕上5星
武頼 上契15 又得
戰友list整合
BFQ5BAT3438QFJ - あおい (黑警犬)
DH35LAJTLTA3DJ - WTK (TEMPO)
ALQ5DAJNLTAGTJ - AQUA (Hanako)
FQD5LA4QQ4J3EJ - タナトス (久遠寺_有珠)
5DL5NANTHEJ3AJ -(學唔到)
JN35LANF3M33RJ -(你不是自動程式)
A8G5FAN38EA3LJ. - 廢怯少年(Beramode)
8NL5HAJLN442AJ -tamms_長孫 (長孫無忌)
TRD5MA43R42BQJ - ヒナ (朱古力雪香)
42352AAJQ343QJ - エンキドゥ(恩其都)
JAN5FAN32JRGRJ - ワイン (等燈)
AQQ5MATQLLN2DJ - 白銀武 (白銀武)
B4D5NAQBJLFG2J - ハング (萬獸雷遁)
4NB55ANFNMDAAJ - 洛 (雷洛)
T225HANJDLT2RJ - みなみ (摺柒毒矮窮)
無咩勁鏡。

雙子鏡就突曬佢喇
https://appmedia.jp/utaware-lostflag/4626592

人其實就有用嘅都值得升4星
https://appmedia.jp/utaware-lostflag/4627384

本來想話ユニシア配フミルィル / マツリ用應該幾好
不過又差少少回復鏡
講緊SSS連環
好奇有冇人中過調伏抽獎
唔該巴打解釋得好詳盡
死火,推到15章⋯⋯hard打到13章⋯
仲留唔留得切石⋯⋯
其實主線送石好少
H同VH得一兩關

送卷多過送石,慢慢儲啦,課下金都好
依到啲人都互add曬,而我都無收過300石
所以係無人中過獎
好似之前有個post, 有人嘅fd 中
諗緊洗唔洗重刷首抽...
下個月尾兩周年
上次一周年送咗100抽加一次無限抽抽到滿意
你預會好過上年, 唔係太差不如開咗先
見你有肥雀/ 男雙子/ マツリ/ 魔法少女 呢幾隻限都係好好用
隻Game每個月都有限, 有課都難追
你重抽暫時會抽唔到肥雀
唔該大佬咁我堅定地留石先
唔好話呢到
fd過百人 次次都係收水
今年無限抽目標係サナチタ
唔講真係唔記得就黎二週年

會出大白定神白兩個都戴住塊摵唔走既神面具
我都係仲以為唔睇資料是但打都80
60就死咗
點都要整少少鏡
太快兇化太難打

同埋打一次打太耐
真係冇咩心機
宜家喺190
打到190夠換哂所有料

同埋,打得多,發覺普攻隊幾好用
連擊疊buff勁係勁,但要撳好多掣
大白一票
小白應該會分pool 復刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞