Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
有冇fold 2用家係到
差唔多用左一年 最近內屏張原裝貼開始起泡 你地會用咩貼
去換咪得, 本身包換貼
btw捱多個月就換得機啦
問題係有唔少消費者都覺得iPhone值錢過Android機, 而三星又缺乏一啲獨特而吸引嘅嘢去吸引人買佢啲貴價機. 而家平價an機同貴價an機之間嘅差異已經愈來愈細, 而摺機現階段都仲係花巧大過實際.
年輕同女性族群真係唔知三星可以點樣同蘋果爭...
phantom violet
諗緊好唔好買Note 20 Ultra玩下
$7xxx好吸引,反正下年都換22
我知有包 但打去問左得銅鑼灣有貨 太遠
同埋本身我都唔係幾滿意原裝個塊 太易印指紋 同埋google睇過有人換 同原裝個塊唔同 係仲衰
換第三方貼有事既話官方一定唔包
你take到個risk咪ok
不過我就唔知邊到有得換喇
我依家果張用左2個月左右有1,2條唔覺眼既花
成年老samsung機仲要七千幾
真係你諗你
電麻麻地
fold電量如何?
前段嗰段應該套落 Sony 先啱,Samsung 算係多嘢吸引嗰啲嚟㗎喇
上一部係用rog2 6千電 同呢部都冇咩大差別
平時番工前搭車都會打下機 番緊工都會玩下電話
收到都可以淨50 60%以上
覺得最大問題係玩某d arpg都幾易跌fps 我諗關大mon事 但之前用rog2玩同一隻game又冇野
有冇fold 2用家係到
差唔多用左一年 最近內屏張原裝貼開始起泡 你地會用咩貼
fold電量如何?
上一部係用rog2 6千電 同呢部都冇咩大差別
平時番工前搭車都會打下機 番緊工都會玩下電話
收工都可以淨50 60%以上
覺得最大問題係玩某d arpg都幾易跌fps 我諗關大mon事 但之前用rog2玩同一隻game又冇野
你唔係話買s21u 咩
我期待緊S895而家換21好似只係換多年OS update
你會用到3年咩
我唔會trade機所以真係會
咁你咪換
入得嚟呢個po都係身痕想換機嘅人嚟㗎啦
有淨錢咪換
trade 最賤價 斷捨離
1080冇1440咁清係正常喎
你係咪搞錯左啲野
ppi低 放1440p無意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞