Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
想問下s21u買邊度gan火牛好?
係咪只要買PD3. 0就可以用盡哂35w差電?
想買部後備機

請問下a52 a42 值唔值得入手?
21u只有25w
a52最值
想問買S21加錢換samsung watch係即場買定之後再去網店or官方店買??
加錢換個隻watch 3抵唔抵用??

如果 Sony 唔追求單手操控,能夠做大啲嘅話,我會好樂意用返佢,可惜依然原地踏步
s21u得25w, 所以咩牌子gan都用得盡, 揀喜歡嘅牌子
個人會推介vebratim, 性價比高
呢個時間點買watch3好不智
貪平應該買一樣spec嘅active 2
想買貴就應該等埋galaxy watch 4,不但os同soc大改版,黎緊carousell應該會有買fold嘅放贈品/折扣卷
ray ma 推介既好野
我見佢買機加錢換諗住平平地玩下
watch 4幾時出?
但好似話而家既an watch 之後jl升唔到新既wear os
會唔會睇定d
不過其實而家d 功能都夠用
鬼域寧願唔買
所以咪話等watch 4 一係你完全唔睇重os就應該active 2,平過watch 3
之前s20出之前個期,呢個po一講t字頭就會食負皮。
後來有人跟推薦貼hoda 漏膠入喇叭孔(連埋以前另外一單,總共兩單),就在無人屌打手 係貴係易碎架啦,但未有奶嘢
8月11
買支spen pro
咁唔買住lu
值得等下,watch4應該有googlepay同google assistant,其他常用app例如line/tg/音樂app亦會登陸galaxywatch (tizenos無乜app)

係唔知會唔會有8仔
收到

啱先過哂資料
個零鐘
我係三叔新手
仲摸緊部機學下點用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞