Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
石巴發現

符合之前爆料話fold 3預購禮將會好大方 呢個説法
不過buds 2唔算吸引 buds pro anc放係2021已經唔算一綫,buds 2應該無可能夠pro打,變相更弱
你都係啱啱甩架咋
係唔係傳12k hkd 定價?
如果送埋錶同新bud 又真係幾吸引
等睇香港唔係全球範圍內啦
我估應該得buds 2送而watch 4最多送折扣卷 watch 4大大話話base model都3k,送埋的話不得了,計曬trade in 8仔 配件之類仲平過s21ultra
送watch 4即刻狗衝fold 3,就算888 wfc 最多下年再trade in
如果真係送齊buds+watch仲要萬3真係幾抵
起馬抵銷到睇落升級感唔大既問題

btw我都一樣同意係送buds
watch最多減1-2k但未至於免費送咁
照計bud 同八仔2樣野就梗左既
watch 4 discount 幾多都好 當bonus 都收貨
始終定價本身都低上一代一節
最後hk retail price 14999,送buds live。
watch4 減500
btw 8仔係咪要新acct? 我買s10都無拎8仔個300。
因為我s8拎左lol
fold2第一水好似冇八仔?
印象中得耳機同yt premium
送live即刻屌佢老母
唔會啦,galaxybook 預購禮都跟返出面做法,無理由fold 3自殺
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/218489/1/
爆料人指 Galaxy Z Fold3 在韓國市場的零售價,將會介乎 190 萬至 199.9 萬韓圜(折合 HK$12,912 至 HK$13,585);至於貝殼式摺機 Galaxy Z Flip3 的韓國售價則介乎 120 萬至 128 萬韓圜(約 HK$8,155 至 HK$8,699)。今次流出的零售價跟之前傳聞的相同,假如屬實,相當於去年 Z Fold2 和 Z Flip 發表時零售價的 8 折左右。

小道消息指 Samsung 為了進一步推廣兩款摺機,將會推出舊機 Trade-in 優惠,預計這批消費者可以降低價格購買新機。至於現有 Fold 和 Flip 系列的用戶,Samsung 則會提供最多的優惠,希望他們能夠繼續使用 Z 系列,進一步推動摺機的發展。
我都希望佢送至少buds pro / buds pro 2。
watch4轉google,我都想換,希望佢減多d,eg 1千以上。
trade in優惠唔知有幾多話哂我都算samsung fans, note1用samsung機用到而加。
唔會啦 你估sony咩
Z Fold 系列有 Ultra 嘅鏡頭規格先算啦
最終都係出左去換
手工幾好 完全冇塵又完全對正
應該唔係本身跟機個張 佢換個張唔夠原本咁貼邊
但唔知係咪新屎坑問題 張貼好滑
咁你好好彩,我上兩個月去旺角個CENTRE換,貼到痴曬粒粒。個STAFF拎出黎比返我都唔好意思,話人手痴所以痴得唔太好,如果真係唔接受唔到,下次直接上黎唔洗㩒飛,直接同COUNTER 講補痴返就得

結果我隔左兩日上去補痴,都係痴到有粒泡
痴線 係我一定即場叫佢再換過
你都算忍得
thx 巴打
我又衰既,收工出旺角先順便換,個陣都6-7點,人地收8點。
個人擺明趕收工HEA貼,叫佢再換,我諗都唔會好得幾多,咪再遲下先
想問吓 甩得勁唔勁 諗緊要黑色定銀色 如果勁的話咁揀銀色好似搵陣d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞