Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
要召喚CL9XXX嚟參考
見佢s20u換n20u再到s21u 好似都係每次幾百
仲有隻buds袋
因為佢每次都買最大容量
大細都好
每次都唔轉容量嘅話應該冇分別架?
s21u 個手感好正,真旗艦機
但開4k youtube 分零鍾已經發熱
部部888都係咁
小米Sony仲熱

https://youtu.be/YSEXY-qLUbw
開power saving mode可以限制咗CPU效能
唔知可唔可以減低發熱機會
打左入去之後點睇
唔識睇
用緊tap n go 5g 感覺部機又快左
好爽
花生出咗條1iii評測
https://m.weibo.cn/3932471637/4657131780047001

大讚完機身之後將1iii嘅核心賣點屏幕同相機全部都不慌不忙咁彈咗轉,連石巴post嘅1644mon行1080發虛問題都有講到,專業。

但佢講錯粒超廣唔可以自動對焦

堅花生嚟啦

然後Sony嘅PR微信搵佢問係咪有誤會,問佢做乜買機自己測

(補充Sony 4月條1iii片拖過佢糧
barcode

似乎無野寫明

想請教一下,
平時都係打機多,對影相冇咩特別追求
見s21 同 S20FE 差唔多價,請問邊部好d?
同埋fe 其實同普通版又有咩分別?

跟進花生
通常去邊度 trade in
依家長開省電
21完勝,有錢嘅話無原因要買FE
會唔會有啲通知唔識彈出嚟,
我無開省電,但有時要開mon先彈啲通知出嚟,
睇過晒啲設定又無set錯嘢
新galaxy watch最快都8月中-尾,你預3000左右
你係咪開咗最佳化電池/放咗個app入深度睡眠?
睇咗無開,同埋啲app經常用,
對上部fold2都有咁嘅情況,真係比佢搞到頭都大
上網google話*#12580*369# check到
上個月買咗部今年4月尾出廠既 壞nfc 整完個nfc又冇事了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞