Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
呢個價錢一定係買s20fe
買a32簡直弱智 720p 60hz手機 cls,其實5k消費卷買a22 + ipad8最抵屌
因為我始終有限budget內要揀個技能值一定係mon先
所以我會揀A22
A32同A42個720p真係
S20fe要博嘅 不了
嚟緊仲可能有s21fe
就算唔講fe 依家s21先四千幾仲送呢樣個樣
做咩唔買s21
退多步講 唔係tech fever嘅A52都夠啦
仲多一年software support
好詳細咁就扑鎚A22了
佢又唔係打機,s20fe就算搏衰左佢都照樣開心用 865+ufs 3.1+ 8gb lpddr5 ram肯定屌打a52,少1年更新對老人都無用,750g+ufs 2嘅性能我比你去到第3年都無意思啦

S21 買比伯母驗眼咩
孝子如果有budget貼多千幾比老母買A52啦
呢千幾蚊值得比
-
a22同32塊lcd mon都係同價位入面比較差
塊lcd mon個色水會比較淡 可視角度比較低
大太陽會唔係好睇得清

反而屌米note10pro嗰啲係用緊samsung嘅amoled
咁呢啲個人喜好
大mon平價高階效能又真係得20fe有
對比a52 pay less for more好似話產期比較新嘅機update完就無問題
正面有d note嘅味道

主鏡終於換咗粒由pixel 2 用到 5 嘅imx362/3
到今時今日S20 FE仲係伏機
https://lih.kg/2609644

想賭自己運氣就買FE
屌佢老母三星官網買都俾部八個月前產嘅機我
當貨係水魚幫佢清次貨 驗完又話無問題
睇到嘅巴打千其唔好博FE
佢又唔係打機,s20fe就算搏衰左佢都照樣開心用 865+ufs 3.1+ 8gb lpddr5 ram肯定屌打a52,少1年更新對老人都無用,750g+ufs 2嘅性能我比你去到第3年都無意思啦

S21 買比伯母驗眼咩
對比a52 pay less for more好似話產期比較新嘅機update完就無問題
屌佢老母三星官網買都俾部八個月前產嘅機我
當客係水魚幫佢清次貨 驗完又話無問題
睇到嘅巴打千其唔好博FE
冇行貨呢
Volte好似都無 要維修都惡搞
無知一問 同一個SMART OCTOPUS可唔可以登記幾次$500八達通獎賞
折騰恩物
問題係粒chip有冇料到
galaxybook pro 360 原來pwm調光仲要係60hz 對比度28700:1,平均亮度得289,但又有99% dci p3 色域+ 2ms反應時間,吹漲,叫人點買得落手
Jon prosser 話pixel 6將會有5年update 咁係咪姐係三叔會跟機
smart octopus 係咪要開nfc先用到??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞