Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
s10 番廠換電要幾錢? 同埋想問下有沒方法check 到粒電個健康度
又重又厚又貴,中間摺痕,有排都未普及到
點解我冇問題
有D人話係開左護眼mode先有問題 聽照再試下, 我都係今日買, 頭先set機開左護眼 同dark mode, 就係咁閃 唔知拎番去samsung 有沒得整
洗機唔係問題呀,幾時比翻個full backup我 明明titanium 呢類app root完就可以“接近”無損backup,點解google唔自己搞好佢 次次洗機都好煩
首要係價錢 一部頂人2部

其次係設計上唔user friendly,外mon ratio戇鳩,內mon啲app又無乜點optimize

第三係耐用性疑慮,你上carousell都見啲舊fold 1 & flip 1屍骸遍野 如果三叔為Z系列提供3年螢幕保養,咁會多好多人肯試,話曬皮幾一部機,無理由好似fold 2咁螢幕保養得1年
我試埋護眼mode
之前有位巴打都係咁 定係我好彩無事
真呀,apple基本洗完9成野都唔洗再set過。
an機屌
好消息既係,原來我合返埋一齊果時對唔正入面2個接觸位,正常返了
想轉s21u 512gb呀
呢幾日一直留意旋拍有冇人放
我都想轉
TRADE 走 s10+ 換s21好
定雙修 買多部iphone12
依家7月買12?
雙修啦有錢就
等13 之後換埋s21
有無人用s10 或者其他機,最近update寒個指紋解鎖傻傻地
之前放褲袋一拎出黎唔會話指紋錯誤要鎖機25秒
依幾日次次都咁

同時解鎖都難左
諗緊啲錢用黎買Fold 3定係買其實野好
利申:用緊Note 20 Ultra(爆左少少Mon)
諗緊啲錢用黎買Fold 3定係買其他野好
利申:用緊Note 20 Ultra(爆左少少Mon)
update前明明幾好
smartone上台價5299出左s21 256gb
本來用緊s10+,想出部A52比老人家,但見到呢個價就出s21比自己,再比部s10+老人家

其實部s10+仲好精神,好滿意, s21無埋3.5mm可能仲唔慣....

有冇巴打分享下s10轉去s21有冇升級感?
我用samsung個smart switch都9成唔洗入過
連wallpaper app擺位都接近一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞