Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
幾時會有 Z Fold Ultra 版
早幾日有消息話samsung玩緊將鏡頭模組整薄 如果成功既話可能1,2年內掛
21嚇走好多舊用家 無插卡 螢幕縮水2400x1080
聽住先,2020嘅時候呢個65watt牛已經入網註冊左,結果n20u同s21u都放飛機 要唔要保養舊電係我地消費者嘅選擇,唔係你間仆街廠嘅選擇,要保養可以自己買隻5v1a慢慢差撚飽佢
20先嚇走一堆人 21銷量係20同期嘅3倍
20衰在鏡頭 20中杯都有2k
你地班三叔fans要檢討下,如果多人買fold,出貨量夠多自然會出ultra同fe (曲要講明)
其實好多我地好care嘅嘢
外面啲人一啲都care
最緊要係價錢望落平咗
檢討風氣要蔓延到三叔post嗎
啱啱係數碼通網店買咗21u,一陣去拎機 請問拎機有無野要注意?唔該哂!
無乜好留意,買完就睇鎮樓po啲教學,記得del chrome就得 samsung internet / edge canary屌打
所有an機一律建議 samsung internet
真係差個page translate功能
ok 唔該哂!
translate有左好耐啦

Edge同samsung internet難離難捨,一個功能正+安全+動畫順+有deaktop版,一個睇片一流+incognito屌打
點整
屌即係playstore冇
有冇apk port出嚟?
唔知work唔work
https://we.tl/t-NbYfHJ5cKE
唔得
咁無計 唯有用edge
唔edge啦
samsung慳電好多
呢樣真,不過個朗讀mode同collections真係好撚正 睇新聞同小說好撚方便,做gym唔洗望手機
但係21u唔係曲mon咩,我就係因為note9曲mon搞到好煩,又少case又少mon貼可以揀
微曲冇咁煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞