Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
層主意思應係s21既size, 肉眼睇唔睇得出1080/1440p既分別

所以我話"覺唔覺" 想睇下有冇巴打評價
出街望demo心理作用同真係用家感覺唔同
唔換21嘅咁就等895好過
n20u就算數啦

想問下點解保持開啟灰左禁唔到
有冇人知
望demo拍埋一齊已經睇到分別啦
心咩理作用你都係想聽啲用家話無分別架 你買啦 咁姐
之前2k 3200x1440 預設2280x1080
係咪已經set左另一個app長開
巴打們想請教下, 有個FD 想轉 S20+ / S20 ULTRA

而家見豐澤個價只係差一千蚊係咪應該買ULTRA?
同埋之前ULTRA個對焦問題FIX到可以正常使用未?
s21 7月更新來了
屎米 11 lite 5g 2499 s780u
而家a71都 27xx會不會過份....

$5998真心唔錯喎
上次去咗CSL,佢要我show職員證
fix咗都係唔夠快同準
你問我,我只會推20+/21/21U
冇可能 講明親友show個網比佢就用得
利申:陪frd用過嚟買 嘟一嘟個qr code就得
2百幾mb,應該得security patch
thanks
咁S21+ 呢
S21+6.7" 原生1080p會冇S21 6.2" 1080p 咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞