Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
爆底都受trade in?
三叔個trade in program係收爆玻璃機
當然個價值會好低
不過有時有$500-800嘅trade in優惠叫做填番條數好過冇
三星專門店 有冇trade in 即場

要上網禁完等佢覆
以為百老匯即場trade
無 比人刷分刷得多ban左 只可以普通八仔入落銀包

只可以由錢包轉入去smart octopus 調轉唔得
同一卡輕鐵有兩個女用緊sony
一個小學雞用xperia10
一個工人姐姐唔知用咩
不過都係21:9機
屌 留錯po
統計埋三星
有冇人有睇testv
配音君同老板拆夥
sony 1 III睇落有啲失望,幾時先出flip 3

之前已經走咗個
老板自己去賣零食

其他好似會同配音君繼續搞testv
頭先睇到ptt 了
.不過編導走咗之後又好似真係跌watt嘅

唔理背景,我覺得佢哋做得好過好多香港評測,次次都有劇本,好有心機
果D 小劇場係幾有意思
編導走左 依家配音又想轉新人
冇乜力咁
幾鐘意佢體驗行先,用d小劇場去表現件產品優缺
齋噏嘅太多
又唔收廠商錢 希望keep到
想問下$2500價位有咩選擇?
老母用消費券換新機,主要睇股票,上youtube睇飲食片咁
一定唔係A32
A22啦 冇咩得揀
btw股票app好似黑色ui amoled會慳電啲
睇飲食片又係有雙喇叭個聲好啲
建議你將budget提高到$3600左右買A52
想問下點解,因為我有同事就係推介A32
因為A32個天璣720(你當835嘅效能左右)
平時夠用
呢個網寫唔好得過A22個天璣700好多 https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-dimensity-720-vs-mediatek-dimensity-700

而且A32個mon係720p 60hz
A22係1080p 90hz 大家都係LCD panel
姐係A32個mon會冇咁清同冇high refresh rate
我自己覺得high refresh rate喺呢啲中低階機係幾重要
因為其實我自己feel到自己部A22行60hz係無S21 60hz咁smooth

你話A32贏嘅可能係好少少嘅相機 多個微距鏡
同埋靚少少嘅背面設計 不過質地係亮面塑膠
個質地就A22磨砂塑膠好啲
同埋A22個oneui core係比A32個完整oneui少咗啲野
例如goodlock, samsung pay, samsung pass咁
我自問當副機都接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞