Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
曲芒貼芒貼真係好麻煩...如果唔係我都唔使硬勁貴嘅Triskin
s21u好似無note9咁曲
原廠mon貼暫時仲用得幾好
不過Samsung機少case就預咗
有無巴打試過係 安全資料夾 入邊D 相同影片 忽然無哂.. 垃圾筒又唔見有
利申 : n20u
更新去到7月1
大家有冇覺得S21U 個1X 主鏡怪怪地, 用1X 影野如果 目標遠少少就已經好蒙 之前同樣距離唔會咁蒙
部s21 fe唔知會唔會有呢
fold 3 好似真係幾吸引
如果鏡頭有s21級數就好
求ig
官網先有
唔係掛
A52會靚過S21
想問下喺Pricehk見到$92xx就有S21u 512gb 行貨有一年保,係咪最行最平?
我問咗有間$91xx佢話係行貨,後面加多句台行,即係冇保養?
係,我到依家仲見到s8 s9個啲case同mon貼
不過完全搵唔到note 9
一上手淨係解鎖已經好明顯
感動14億人,samsung internet beta終於上左64bit chromium 90版本,只係落後brave同edge少少
想問依家入手tab s7會唔會好不智?
睇價錢做人,tab s8基本上完全無乜驚喜可言,888嘅性能對比865+都唔係咩升級,而且tab s8唔會係8月11 unpacked 出現,我諗都要等一等,有需要而價錢合理就而家買tab s7
thanks
只係驚買完s7轉個頭出s8

另外s7+個指紋貼左mon貼之後會唔會差左好多?以前用s6個陣貼磨砂貼就sense唔到
正路黎講最快都8月底先會有tab s8,今年晶片短缺隨時delay到9月

退一步黎講,就算真係出都無咩吸引, 唔會上dynamic amoled亦唔會有獨顯
下午去拎機攪到啱啱先過哂資料!
啱啱登記換購Buds Pro得返黑色!好想要紫色呀!

有冇講到咁衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞