Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
就算高分都係靠gpu,
但cpu果part應該都有排追,
而且仲要*** 調教,期望AMD幫手玩埋cpu果part
a52好似週圍都冇貨
sun同豐澤都冇。。。。
睇完3mall d價有幾部考慮緊,如果係你地會點揀?

主要打機多,唔玩pubg3D類,但希望電用得耐
唔追影相功能

S20+
S20U
S21
flip定fold好
一定fold
一定唔係20u 個相機近野係對唔倒焦
已經唔係唔追相機功能個要求咁簡單
電就20+ 21差唔多
打大型game會係20+好啲 佢粒865穩定啲
唔打大型game就睇你想要大mon定細mon
但影相個問題係得S20u出事定其他S20系都有呢個問題?
20u
華為改個名就唔洗收皮

貌似仲首發888+
改左咩名
榮耀 用子品牌嚟玩
812發佈
中國人cheating世一,不過美國佬都係做樣。
其他中國牌子嚟封殺
a71 三星store -$800
榮耀分家好耐啦,紅米嘅frd黎,唔係比美國制裁先分家。
美國搞華為同中興係因為佢地有份搞5g基站+天線+soc,驚佢滲透全世界截取通訊,榮耀 小米 bbk呢啲唔掂呢兩範就無野,高通半年前都話攞左許可賣soc比華為
華為拎粒865連data都冇得用
傳p50粒888係都4g版

榮耀避過一劫
估唔到連登有人分咁清華為定榮耀
小米定紅米

講子品牌係比佢大概理解呢個牌子點嚟...
咁佢實要脫離華為先可以避到制裁去玩
其實分咩,背後同一個老母
咁要理解埋美國呢個ban背後嘅動機係咩先要分得清姐 榮耀就係好清楚齋做非旗艦手機所以美國咪唔搞。

如果美國有心搞死華為,其實佢可以連華為手機組件, x86電腦同埋佢堆智能配件全部ban(電視,耳機,音響之類),逼佢所有parts都國產,但佢無咁做,甚至比華為買4g版888 +放生榮耀
895gpu弱化 抬高exynos 2200
S21有update
七月update? 有無伏
有咩update
剷除華為 放生honor
A52 $3100 加多$300 有buds+ 係咪算抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞