Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
每次新機入資料真係好悶
逐個逐個app入帳號,2百幾個apps
成日驚有D資料未轉到,舊機又要放出去
有冇咩好D嘅方法可以check有冇漏
我每年都要出黎講一兩次,依個PO係有人定期出黎吹奏 triskin
李在鎔入咗冊有冇影響
咁推一隻多人中伏仲要爆完又爆嘅係食負皮架啦
而痴uv貼入膠個主因係手工差
又唔係hoda獨有問題 hoda又有跟膠紙封
機率上已經大減
而易爆個問題出於張貼本身就廢 仲要濛
其實你啱先叫人貼嘅原美都有單巴打入膠甩制
hoda我就淨係係到見過單

同埋邊個敢屌我係hoda打手
唔係hoda打手,係triskin打手 正是在下本人,癡完無爆咪推介下,無啦啦就比人label,之後我都費事再推。

爆唔爆關你使用習慣事姐,漏膠唔係你控制到,濛唔濛sony po都有討論,得stepmic一個話有影響,其他人都唔多覺,我自己都唔多覺
裸mon先係王道
Ice universe: fold 3嘅upc鏡主要靠ai算法,效果係同類最強,但依然比唔上傳統自拍鏡。睇黎適合唔自拍嘅毒撚
大 男人都覺得大
買note 20u吧
唔好諗s21u配s pen闊過維港
想問下有冇ching部s10+用用下突然變綠mon
部機用左2年過晒保s21 series又麻麻 唔知整定換新好
LM
咁即係逼我換機
本身仲諗住睇下s21fe咩情況先換
s10+換s21會唔會冇升級感
岩我
幾乎未用過前鏡
而家係米冇晒s20+賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞