Samsung Galaxy 集中討論區(133) 傳 Fold 3 採用屏下鏡頭 811發佈 白卡勿入

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
出消費券之後應該會有啦,有錢唔賺咩
Backup by Google One 可以 backup 埋 app data?
S21u 512gb全城缺貨
依家想趕31號買拎贈品都難
8千中都買到大舖啦
傻西
真行貨全部贈品都有啦 係間黑店想食你個贈品姐
用緊S21 想換mon貼
邊度換可以唔影響到指紋解鎖
原廠mon貼得Samsung專門店有?
原來desktop嘅chrome webstore有個extension叫hushbookmark,效果同samsung internet嘅保密模式書籤一樣 花左成個鐘export曬入去,終於可以做到手機&pc 無縫同步睇片
咪姐係android原生backup 好似要睇隻app有無支持google嘅backup功能,唔係咩app都比你backup app data
上朗豪坊搞
我都係咁諗 睇下有冇其它選擇姐
仲用緊note10+
近呢1~2星期無啦啦隻mon會無啦啦好黃咁
熄左藍光護眼之後冇左變黃
但就變左時光時暗
熄左自己調整亮度都係咁
有冇師兄知係咩事?
打算捱到出an12走去換電
s10e完全冇意慾換機
因為今年S888不了 下年先算
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/218530/1/
Galaxy Unpacked 發佈會已經確認在 8 月 11 日舉行,Galaxy Z Fold3 和 Galaxy Z Flip3 都會是主角,韓國當地的售價亦被爆料者公開。Galaxy Z Fold3 的 256GB 和 512GB 版本,分別售約 HK$13,531 和 HK$14,201,有黑色和銀色機身,而 256GB 還有綠色選擇。

Galaxy Z Flip3 只有 256GB 一種容量,售價折合 HK$8,488,機身顏色則有黑、紫、綠和忌廉 4 種選擇。韓國的預訂期為 8 月 17 至 23 日,電訊商則在 8 月 24 至 27 日接受預訂,正式發售日期為 8 月 27 日。在韓國預訂新機會送 Galaxy Buds2 藍牙耳機和 1 年 Samsung Care+ 保養,預訂 Galaxy Z Fold3 會送 S Pen 套,而 Galaxy Z Flip3 則會送保護套。
要book? 部s10花哂都想換
問左有冇貨先 我貼s21u都要訂等一個禮拜
有無巴打知有機trade in去邊度買最好 拎住部note 8 256想換tab s7 淨係一個角花咗少少其餘一切正常 出街鋪換定samsung專門店好
以為fold 12998有256。貴左
外國售價通常貴一截
金竟然係忌廉色
3100mah電 真係夠頂得住

兩部都無插sd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞