歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年6月號)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

P-Bandai 1/100 TR-1 [Hazel]Custom

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既
前排g generation 出dlc d 新機重點都係aoz 系列
之後又出扭蛋食玩, 睇到個勢都係想食返十年前條水

仲有Metal robot魂出完ex-s,出mk-V,遲下又有fazz同z plus
好似上面咁,又出隻s高達嘅ms-girl
只係無諗過佢出p-bandai姐

補返條link先
http://p-bandai.jp/item/item-1000115790/

P-Bandai 1/100 TR-1 [Hazel]Custom

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既
前排g generation 出dlc d 新機重點都係aoz 系列

mg出到無野出

又唔可以開V,X,TURN A,BFT坑

G 爆死(RECO)更加唔敢開,分分鐘衰過AGE,鐵血又未係時侯可以開MG坑

狂開V之前既UC MG坑 真係唔奇

呢幾年b記先發現uc 系列穩賺嘛
冇新客都一班老鬼buy
佢播返z remaster 都係想翻炒uc 條大水

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既

mg出到無野出

G 爆死(RECO)更加唔敢開,分分鐘衰過AGE,鐵血又未係時侯可以開MG坑

冇新客都一班老鬼buy

之後應該播zz remaster

或者08 remaster
其實火田年z 2.0出果時有傳過會出
不過果時aoz人氣低左好多
我記得係hobby連載翻aoz小說先人氣上翻去

當年都好巴閉
出hg 個陣係第一隻手腳做雙關節, box art 又轉少少style
我都入左一隻, mg 竟然係十幾年後先出

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既

mg出到無野出

冇新客都一班老鬼buy

08 都有 remaster
出mg大青椒完我夢啦
twilight axis做啦

當年都好巴閉
出hg 個陣係第一隻手腳做雙關節, box art 又轉少少style
我都入左一隻, mg 竟然係十幾年後先出

講到口臭都要講果句,遲出...好過唔出

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既

mg出到無野出

冇新客都一班老鬼buy

望就望佢remaster會出埋d新模新mg,最好緊係出ka版
b3型老虎

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既

mg出到無野出

冇新客都一班老鬼buy

望就望佢remaster會出埋d新模新mg,最好緊係出ka版
b3型老虎

HG 已經RE緊

MG都有可能,BD1~3都未出MG
冇人睇axis?
冇人睇axis?

冇人睇axis?

邊個想睇垃圾
冇人睇axis?

邊個想睇垃圾

我見有人係Twitter 讚小說內容好
我想請問一下 如果想將架模型車噴色難唔難架
淘左架銀色1:18落黎 但想噴白色
想問下邊到有得買模型用嘅細led 上網睇皆旺地庫有但唔知間鋪仲係唔係到

新作留名
MG 00 七劍
骨架上X-10 Gun metal色
求評
想問下邊到有得買模型用嘅細led 上網睇皆旺地庫有但唔知間鋪仲係唔係到

咩叫模型用細led
Led就led
去鴨尞走轉
你要幾細有幾細

想問問關節位(手腕、手指)大家會點噴?
有時噴完一忽等佢乾咗轉另一邊再噴
之後最初噴果邊會甩漆
之後最初噴果邊會甩漆

噴完一屈即刮甩?似乎太緊
有時噴之前見啲位太貼大緊一郁會刮甩,
都會事前磨鬆佢啲啲。
如要補救,可以油-》光油-》乾-》再噴另一邊
但太緊太貼者都係冇用,一定連保護漆連油刮到入肉。
之後最初噴果邊會甩漆

噴完一屈即刮甩?似乎太緊
有時噴之前見啲位太貼大緊一郁會刮甩,
都會事前磨鬆佢啲啲。
如要補救,可以油-》光油-》乾-》再噴另一邊
但太緊太貼者都係冇用,一定連保護漆連油刮到入肉。

就好似圖中圈住個位,素組個時已經係裙腳同何B仔膠貼膠,噴完油一定磨甩晒
所以就將裙腳個位磨開少少(冇理由磨何B仔咁險公)
Aaaaaaaaaaaaaaaar

wooooooow

wooooooow

Advance hazel mg 化有望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞