歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年6月號)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
玩得高達多呢排想轉砌模型車
有無邊間比較多跑車賣?

邊類跑車呀?具體d形容,最好有個車款啦

gtr係最愛
最好係r35
或者其他超跑例如法拉利嗰啲都ok

我有盒pre-painted r35,放左幾年,你有無興趣?

係咪即係佢上好囇我就咁啪埋就得嗰啲?
如果係就唔洗住
想由頭自己做起

屌 唔見左個燈

咩燈

獨角獸個頭燈 唔知跌左係邊

砌左2日仲差一半
落雨又費事噴油
新手留名
啱啱買咗部MG Full Armor Unicorn
有冇啲基本工具starter pack介紹返?我淨係想簡簡單單做吓消光同滲線。
另外而家成日喺FB見到嗰啲玩具開倉其實抵唔抵?定係揾我呢啲乜都唔識嘅新手笨?

模型開倉唔評論 玩具唔係必需品 覺得鐘意就比錢 玩具反斗城咁貴都有人會買

買工具 基本淘寶/ym/玩具模型倉

素組就剪 筆刀 田宮滲線液 x20/白電油 綿花棒

謝謝解答,邊度係ym?
滲線同畫線有咩分別,邊樣簡單啲?
消光唔係要買啲嘢嚟噴嘅咩?

旺角中僑
上面好多mk妹

毒男第一次上去俾 mk女僕嚇親,買多左嘢

follow 咗佢哋fb一排,想問吓點解咁多囡囡嘅,職員嚟㗎?
新手留名
有冇啲基本工具starter pack介紹返?我淨係想簡簡單單做吓消光同滲線。
另外而家成日喺FB見到嗰啲玩具開倉其實抵唔抵?定係揾我呢啲乜都唔識嘅新手笨?

模型開倉唔評論 玩具唔係必需品 覺得鐘意就比錢 玩具反斗城咁貴都有人會買

謝謝解答,邊度係ym?

旺角中僑
上面好多mk妹

follow 咗佢哋fb一排,想問吓點解咁多囡囡嘅,職員嚟㗎?

我d後宮

砌左2日仲差一半
落雨又費事噴油

開冷氣噴
新手留名

謝謝解答,邊度係ym?

旺角中僑
上面好多mk妹

我d後宮

幾廿歲人...

砌左2日仲差一半
落雨又費事噴油

s gundam booster unit正好多
有冇人砌過HGBF隻HI NU VRADE 素組如何 咩價位到

expo版砌過,好高汁

紅色版果隻?
普通版見人放二手都150 Hg黎講好似幾貴
有冇人砌過HGBF隻HI NU VRADE 素組如何 咩價位到

expo版砌過,好高汁

紅色版果隻?
普通版見人放二手都150 Hg黎講好似幾貴

依隻hg黎講真係靚
普通ver 都200幾起
無記錯要搵野加固條腰、唔係好易會一開二落地
https://www.ehobby.com.tw/product/detail/10943
好想要 但唔知 實物 會唔會好似hires 隻wing咁
https://www.ehobby.com.tw/product/detail/10943

睇完實物圖 都係算 無想像中好
新手留名

謝謝解答,邊度係ym?

旺角中僑
上面好多mk妹

好似有幾個 mk女僕輪流返

睇完實物圖 都係算 無想像中好

呢隻唔洗噴
而家邊度仲有無縫膠水 係咪禁售左

Ym

Ym

無綠蓋 可以用其他
訂唔訂便當團好
訂唔訂便當團好

No
訂唔訂便當團好

Yes

Ym

無綠蓋 可以用其他

例如呢?

Ym

無綠蓋 可以用其他

例如呢?

點解唔睇q&a

Ym

無綠蓋 可以用其他

例如呢?

點解唔睇q&a

係喎,返轉頭睇

Ym

無綠蓋 可以用其他

例如呢?

點解唔睇q&a

都話係白post

Ym

無綠蓋 可以用其他

例如呢?

點解唔睇q&a

都話係白post

不嬲都冇人睇架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞