歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年6月號)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

大陸野 不了

呢隻係大陸野?

月餅來

成舊水買舊垃圾不如加少少正版啦
正版二百二姐

我呢兩隻正版個價見到都不了

龍桃子?巴打呢兩隻的膠質素點?
正版炒到禁貴,如果有問題真係喊死

呢到有無巴打會買MB番來自己再上色?

兩隻夾埋$400
組合度方面:隻命運好砌,突自要擴洞同埋要力啪
我就咁素組冇打磨
畫線上水貼噴消光
出到黎係幾靚仔
隻突自就要幫骨架上返金色,原本係屎金
但係上完金色會勁脆,隻手已經爛左,痴返上去
唔上色冇乜野
兩隻砌完都係擺算,廢時整整下散

$200一隻黎講我覺得已經屈哂機
雖然始終都係大陸整
但係呢啲又唔係會爆炸既野
所以接受到老翻既都可以買黎試試

但係定格左無得玩總係好似差啲嘢咁...

大陸野 不了

呢隻係大陸野?

月餅來

正版二百二姐

兩隻夾埋$400
我就咁素組冇打磨
畫線上水貼噴消光
出到黎係幾靚仔
唔上色冇乜野

雖然始終都係大陸整

但係定格左無得玩總係好似差啲嘢咁...

都係果句廢話
唔玩佢又唔會死~反正大撚把野玩/砌

呢隻係大陸野?

月餅來

正版二百二姐

兩隻夾埋$400
我就咁素組冇打磨
畫線上水貼噴消光
出到黎係幾靚仔
唔上色冇乜野

雖然始終都係大陸整

唯有睇下2.0出成點啦,命運個MB造型真係好好,SF太太粗獷
收左隻天意 不過無武器
收左隻天意 不過無武器

龜背才是必要
山[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/05/180900_827ee330346af4db55f5a15c56524719.jpg[/i[/url]玩左三年先砌得果幾艘艦

你砌一隻=我砌幾隻mg嘅精力

想買嚟玩
喺邊度買嫁

第一張果艘係六分儀出嘅鎮遠
第二張就係BBB出嘅中山艦(呢艘軍艦係中國歷史上都算得上傳奇)
第三艘係雪風1/700嘅樹脂船
呢三艘都係購自淘寶、如果ching有興趣可以入啲細船練下手勢先、而第四艘係田宮嘅大和配龍興套改同金屬炮
垃圾,呃錢
不了
官方戰損版
好似係第一次出 e d野?(唔計楊過exia)
官方戰損版

不過唔係pb
利伸有興趣
官方戰損版

不過唔係pb
利伸有興趣

唔係Pb 你睇清楚啦
官方戰損版

不過唔係pb
利伸有興趣

唔係Pb 你睇清楚啦

係pb阿
唔係咩
官方戰損版

不過唔係pb
利伸有興趣

唔係Pb 你睇清楚啦

係pb阿
唔係咩

自膠 睇錯你引果句

九月 ZZ ver Ka

我唔信實物擺得返呢個post

變形都唔變啦,罰企算
MG 1/100 ガンダムベース限定
エールストライクガンダム Ver.RM
価格:4,536円(税込)

散裝zz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞