歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年6月號)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

比想像中好

似生野

未上色係差啲
今次佢又良心到送埋水貼

港魂開訂 ..

事實嚟
有人買左正義未
RG mk2 有無咩毛病
有人買左正義未

貓店有

笑左

比想像中好

似生野

未上色係差啲
今次佢又良心到送埋水貼

要上色不如自制戰損
睇見個頭後半機械外露同前半裝甲冇斷層就得啖笑
正常 比人射中個頭唔係應該爆左咩
正常 比人射中個頭唔係應該爆左咩

佢係野打中唔係射中

比想像中好

似生野

未上色係差啲
今次佢又良心到送埋水貼

要上色不如自制戰損

其實佢咁我覺得仲難戰損

比想像中好

似生野

未上色係差啲
今次佢又良心到送埋水貼

要上色不如自制戰損

其實佢咁我覺得仲難戰損

其實係本身高達模型設計已經愈來愈偏向唔上色製作,但係呢隻咁既野佢個範例戰損局部上色柒到唔敢睇
完全上色做舊化又會嫌佢d戰損位唔夠細緻,高不成低不就

比想像中好

似生野

未上色係差啲
今次佢又良心到送埋水貼

要上色不如自制戰損

其實佢咁我覺得仲難戰損

其實係本身高達模型設計已經愈來愈偏向唔上色製作,但係呢隻咁既野佢個範例戰損局部上色柒到唔敢睇
完全上色做舊化又會嫌佢d戰損位唔夠細緻,高不成低不就

佢有水貼嘅
上埋消光同washing應該冇問題

btw已訂
有人買左正義未

貓店有

又唔係急住砌急住要/無野砌,無咩必要係即出時買入
除非好好好平
等日本爆盒post說明書同睇下bandai點賣張出貼再決定
有人買左正義未

貓店有

除非好好好平
等日本爆盒post說明書同睇下bandai點賣張水貼再決定
有人買左正義未

貓店有

除非好好好平
等日本爆盒post說明書同睇下bandai點賣張水貼再決定

邊隻?

一模多用, 出完獨角,出MK-II 再出S

P-Bandai 1/100 TR-1 [Hazel]Custom
hazel 想佢出藍黃邊果隻
出係rg 唔知分唔分得晒d色

P-Bandai 1/100 TR-1 [Hazel]Custom

終於肯出

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既
前排g generation 出dlc d 新機重點都係aoz 系列
之後又出扭蛋食玩, 睇到個勢都係想食返十年前條水

終於肯出

咁突然嘅完全冇先兆

又唔係冇先兆既
前排g generation 出dlc d 新機重點都係aoz 系列
之後又出扭蛋食玩, 睇到個勢都係想食返十年前條水

mg出到無野出

又唔可以開V,X,TURN A,BFT坑

G 爆死(RECO)更加唔敢開,分分鐘衰過AGE,鐵血又未係時侯可以開MG坑

狂開V之前既UC MG坑 真係唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞