<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
我怕邰哥馬上風多啲
我自己幾中意睇蔡哥
啲人屌唔多唔少因蔡哥係度其他人就三句唔埋兩句就提泱泱
蔡哥自己本身都好笑但次次都cue呢樣都幾難令個氣氛唔尷尬, 個氣氛尷尬佢自己就自然有啲不知所措
何況今次蔡哥同埋佢自己啲女黎但成日又係講泱泱
俾下面其他三個cue佢地羽球隊啲梗好過
木曜團體其實要諗下唔洗成日講呢個梗
其實我覺得佢自己就冇乜點提泱
係其他人講多過佢講
佢自己知無提但問題成班人係咁講
女個班無點提但男個班成日抽
蔡哥可以好多笑點但次次黎親就提呢樣限死左佢發揮
呢個真,賤葆個3位真係仲素過羽球隊個幾個
佢地3個似係D圍內熟就可以玩到好顛,唔太熟就應該幾生保下
上次達哥大戰,唔知係唔係剪接問題啦,見到品子同晨晨都係企埋一邊多
咁賤葆都係得百祥同佢熟啫,其他人冇玩得咁放好正常
你睇賤葆準備射溫妮嗰陣溫妮咩反應就知
深度出左part2花絮
睇完係有d可惜
早餐同蔡哥篇幅係有d長
螢火蟲拍唔到野 漆彈場拍唔出個刺激感
活動太多 搞到食完飯都攰到冇聲出
望就望深度會有飯後吹水

Kid撐左大部分笑點同帶領B隊
蔡哥雖然老尷 但起碼帶住A隊氣氛
其實蔡哥好重要 搵唔到代替
如果抽簽係kid跟蔡 邰哥同達
後者鏡頭應該會cut哂
甚至冇蔡哥會搞到好似博恩民宿個集太平鋪直敘

可能我地對木曜要求真係愈後愈高
所以呢集會有d落差感
總體都睇得落 又唔會差到要飛黎睇
一來啦
二來買早餐用噤多時間
安排其他活動互動會唔會好啲
上兩集都係kid蔡 邰達
結果咪有kid果隊就好玩
冇kid果隊就食下野就算
今集反而比到好多鏡頭達哥出黎放冷箭

依家堆酸民意見多到夠膽係千字文下面留言真係痴撚線
所以剪接真係做到頭暈
d素材太多 搵咩入正片真係難
新呢條花絮又38分鐘
上一集kid個隊 靠kid同董仔帶起
印象最深就係mojito同邰哥跳老舞
蔡哥成個路人甲 可有可無
好多觀眾都想表達 你可以邀請蔡哥
但係次數唔好咁多
同一屋簷下呢個主題試下唔邀請嘉賓
6個主持圍內玩兩日一夜增進感情
睇咗木曜咁耐
未有一集6個主持一齊出去玩 真係好想睇下
其實有得出國就會多 日本講左幾耐
一講泱佢就勁靦腆
完全係不知所措 發揮唔到
佢係羽球隊d片好好笑
你是誰呀!!!
花絮2條片其實談話內容仲好過正片果d好多
正片其實今次好少10個人一齊傾計
又可以唔駛蔡哥下下都做下把位
好過無啦啦叫佢唱安靜
不過剪入正片可能蔡哥仲要比人鬧多幾獲
真係太重篇幅係佢度
賤葆1+3應該要運動會試下水溫
一黎就屋簷下好易唔熟唔知點撩對方傾計
今次羽球隊3個都有d打唔開話題
連阿圓平時到仆街黎到都冇野講
仲要賤葆3個妹妹同木曜6個年紀仲差得遠
搵鳥屎,6tan,j0,sandy嚟咪幾好
訓左好耐啱啱先醒,想知阿部點解叫做劉美玲?出至邊度,謝謝!!
咪即係六年前富山行
屌你又蔡哥
集集都係佢
仲要個個都係去果幾間R
就算佢背後買幾多都好 但我地睇唔到覺得反感都正常
好似邰哥過3關咁 最後講埋比番錢咪好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞