<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
當年未識木曜都係之後先知係佢嚟,係大熱門,之後好似反應幾好又再上去扮多一兩次

但Kid私下好幫溫妮㗎,好似有彈幾多Job俾佢,連Debby都借埋俾佢用,野人火鍋又得佢可以任食
溫係真傻 泱係假懵
D 小學生家下真係早熟左好多
https://youtu.be/tuXVywuaBLY?t=1130
呢段笑死
周杰倫? 那是我媽在聽的
我老了
不能說的咪咪好似都15年前
為左唔得罪佢個班垃圾蛋
今次真係玩撚猿+
為左唔得罪佢個班垃圾蛋
今次真係玩撚猿+
講真條女可以SELL咩? 波又唔係大 又唔靚女 智力又無
內外在美都無 執柒左佢啦
我諗佢唔係簽麥卡貝 又唔算有才 又有一班咁既fans 其餘方面又唔算出眾 我覺得kid係後邊真係幫佢唔少,但又唔可以否認佢自己勤力都肯追夢既
直播存檔下面留言好多人話邰哥對溫妮好harsh
又話個個人睇既野唔同 唔識啲人名好正常
雖然邰哥有時真係對溫妮好惡
但係好似費達拿 呢啲咁出名 無見過樣 都聽過名
陳百祥提晒水 都撞唔到個答案 會唔會太無知
已經唔係臉唔臉盲 成30歲人仲咁無知 得佢啲溫泉蛋先覺得可愛
恨鐵不成鋼呀
睇返最一開頭就算溫妮好蠢邰哥都笑笑口包容佢
但係大佬呀 你都做咗咁多年 一啲進步都無
仲用無知當可愛 真係唔怪得邰哥會對佢harsh 又唔見佢會咁樣屌泱同阿部
有時唔係扮白癡就等同可愛
唔好扮到真白癡咁
https://www.instagram.com/p/CTDq6DwJw6f/?utm_medium=copy_link

原來eric大大去咗首爾帶疫苗返去
KFC 叔叔都寫做百祥抵俾人屌啦下話
識佢想做效果唔應該寫百祥
唔識佢本身就好難,但當真係唔識,想學美玲咁邰哥老師可以笑一笑都唔係直接寫百祥
不過除左果個其他都真心唔係低能得好交關
都係果句啦,佢去到負11分都知自己真係玩得差,都識頹,係有班蛋話咩答岩好多,又屌返其他人轉頭,呢啲先真倒米
個班瘟泉彈真係害撚死佢
溫妮入木曜係Debby幫手
人地阿部同泱都答到好多 阿部答Sindhu佢寫奧運羽毛球女單第三比佢過 泱答到咖哩同費達拿當然

但温你真係 好多題都送分 咁到答唔到 真係抵比邰桑流放邊疆
咁費老係泱男神
Oh really 咁呢題正常佢要答啱
Eric自己走去買左26.5萬劑咁癲
eric做老闆真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞