<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
Kid張相變咗限制級
最新個直播睇左20分鐘 都幾悶
同埋邰哥今次係咁搶野講 有d煩
明明其他人唔係話無野講 dead air
係咁加把咀入黎
後尾估講咗咩嘢ok好笑
係開頭心理測驗擺明dum波鐘
你睇佢飲大左對住董仔個樣,冇cam可能已經食撚左

就知e條友幾咁咸濕
万刀甲
拍 一日射擊國手
吳佳穎
仲有射箭都可以挑戰吓
其實佢係電視個年代不嬲都係自私無品臭檔架啦
只係出左黎木曜 百祥幫佢包裝得好
江山易改 品性難移
暫時主持參加 有邰 泱
平心而論前四年的確比電視時代好左好多, 唔認輸賴皮都係個下度氣
反而近兩年唔知係咪feat多左唔同utuber
好多後生俾面佢,啲人附和多左佢俾左啲以前電視俾人刷鞋既feel又好似多左恃老賣老
都似似地台灣嗰邊叫呢種做"大頭症"
但係嗰集真係特別嘔心同心寒, 成班已經熱到鏡頭前一個二個唔自在, 仲要適逢父親節個game要畫公仔刷佢鞋 (雖然Kid似似地借啲意潤鳩佢)
臨尾都仲要逼著附和佢話唔覺得熱
嗰集直播睇完真係會覺得唔舒服
最初轉戰網絡,算係要由頭做起咪識收返啲,而家做返起咗又多人服侍咪開始又老屎忽返,就好似當年憲哥支那返嚟台灣一樣,返到嚟最初做小明星大跟班同大熱門啲處事態度同而家差幾遠
之前有睇開小明星大熱門玩很大
近三幾年狂搵吳忠憲啲馬仔上去刷鞋
又唔好笑又悶, 而家完全無睇
其實睇番早期一日系列同而家都差好遠
起碼螢幕前show到比人睇真係低聲下氣 似番一個職場新仔既態度
而且就算而家拍都一定夥拍番六大金剛
唔似以前會周圍出嘉賓 可以更加肆無忌憚
咁係難嘅

台灣都好興呢啲學長呀 哥前哥後的階級文化

只係無咁嚴重

邰哥佢都算係咁

最近拍返以前扮抖陰個啲短片都幾好笑
有時都覺得溫妮幾慘,感覺邰哥係真係唔係好中意溫妮,有好多次玩遊戲溫妮玩得差都會表露出不耐煩同不屑既眼神。不過佢又係長輩溫妮唔敢串返佢

5個人都係得kid同坤達有返d資格串佢,不過坤達冇kid咁識講野,所以都係少出聲廢事踩到佢條尾阿kid識講野就成日踩一腳又乙水一下係咁試探佢
開頭新仔,又同kid拍檔
kid雖然都會俾面佢但係你做錯做柒野都一定會串你,所以邰哥嘛冇咁惡

到中段期,兩條女根本唔敢串佢,所以開始串
玉山事件泱泱搞到佢拍枱走人之後兩條女唔好話串,講多句大膽啲嘅都怕啦
下集玩很大有董仔
而家大陸憲真心on9
成日出黎屌呢個屌果個
唔好理人地撩你先定點
大佬你台灣綜藝大哥走去同個nobody互屌
起晒鋼咁真係有d樣衰
其實溫妮自己都有責任 同邰哥一人一半
邰哥態度閪就梗
但溫妮好話唔好聽係木曜都5年幾
有時d表現仲差過時間短過佢既阿部 直播長期都發緊夢
你作為一個上司 見到個下屬5年都無進步應該都會燥
邰哥係閪架啦
但溫妮有時又係唔抵幫, 有時唔表現/蠢都算
成日打喊路都由得你, 最慘係成日放空唔知自己做咩跟唔上大家
泱泱你最多話佢無突出表現但起碼你問我答到
溫妮個種狀況外表現連觀眾都炆炆地
何況邰哥呢啲老派前輩, 一定覺得佢唔專業(雖然佢地都唔好得幾多)
樓上漏曬個重點

係班垃圾蛋 係佢地既錯呀

冇佢地溫溫咁耐以黎係木曜洗鬼高不成低不就個樣咩

話又唔話得 一話溫溫兩句成班垃圾蛋又係到出征

成班同深圳河以北班撚樣根本冇分別
又要睇達哥一日西裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞