<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
Eric
其實4姨年紀唔算大,先31歲
其實已經唔係同瑪利亞比
泱泱個問題係連「拍啲自己擅長嘅野」呢個方針都唔掂
因為佢個人除咗食之外再無自己興趣咁濟
而食野D 食評又麻麻,真係得睇住佢食
佢Channel 又少同人feat. 連為左睇來賓既意欲都無
唔係佢d 死忠fans 跟本唔係好想睇佢d 片
四姨其實係個樣殘得好快唔襟老
睇返宅知道四姨舊片回顧就好覺
有D女性個樣童顏,略為保養下就得
但四姨佢係面部輪廓有少少深,面額肌厚
皮膚略為差少少/肌肉略為鬆少少就好覺眼
前日佢ytb 條片 放 啊嘿顏 做封面都俾人笑
溫妮好肯開口, 最多廢話多啲
泱泱真花瓶
佢都話自己樣老
報31歲啲人唔信
報41啲人又唔信
所以攞中間變左35,6
我覺得泱泱其實一開始選既路無錯
佢只啱做Model
你睇佢拍廣告好okay架
但主持/拍片真係唔掂
太無主見, 佢係咩都敢試但唔會表達自己
https://www.facebook.com/922098937813259/posts/4296984200324699/?vh=e&d=n
下班去吃飯(此系列最後現有存貨?)
以為今晚會係一日系列
連續3個星期下班去食飯
所以百祥先話佢係最貼近觀眾果個
泱啲片見到都唔太想睇
食完無乜食家級評價
咁不如睇千千
都幾悶其實
嘉賓介紹嘢食,好食就會變咗百祥主持
油壓
下星期返棚內
Yea
工商有阿中學長
老老實實食得多真係無意慾撳入去
有時決決D台妹長尾音太勁
聽得耐有D燥添
只能夠講生不逢時,
如果無武肺, 泱泱根本係完美台妹形象, 嚟香港分分鐘有新市場
佢都唔肯打對波出嚟點做model
佢以前做啦啦隊被發掘後上綜藝節目果陣
有打對波出來㗎
反而係入咗麥卡貝先封胸...........
我知呀, 咪話佢依家唔打對波出嚟, 又唔多出聲, 除咗出去一日系列肯捱之外, 佢真係花樽角色。

啲人睇綜藝娛樂不外乎都係為咗好笑加睇身材好嘅靚仔靚女。 你睇下張景嵐之前拍極智嗰陣都有啲口痕友話點解次次佢落水都包到冚, 佢都還拖話自己係唔撚鍾意打對波同對腳出嚟俾你啲毒撚J 咁上下嘅嘢,但人哋間唔中為咗工作都會打對長腿加少少心口俾大家睇吓。

屌喇星麥卡貝on9, 啲粉絲更on9, 1個想打個心口出嚟又嘈, 1個上節目唔知做乜嘅就少少都唔想露咁嘅格。 反而阿部就真係訓練有素, 間唔中就打對長腿出嚟俾班毒撚, 識放識收先會越嚟越多人睇
阿部佢入咗木曜之後真係珠玉在前完全比死晒温泱呢D 素人出身
不愧係偶像工廠地獄訓練出來
唱得跳得 綜藝反應快 又會露下
又玩得 講得笑 有時又會開下車
但講笑、開車又洽到好處唔會得罪人/過火
温泱呢d 就陷入泥沼想轉型又轉唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞