<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
https://youtu.be/FAoCoYxMDNE

泱工商 最近好似接多左
因為可以成日見到佢 所以我都會想佢做
但會chur死
唔出奇
戰神實力性格又唔乞人憎
同小鬼kid 都熟
果陣新小隊長投票佢都只係輸小鬼少少
不過如果真做會同木曜撞得好應
咪撚玩啦 屌
撞爆 玩很大唔係冇機會既 但係遲左兩三年
而家可能會冇咁撞,支那憲都老,冇得錄咁耐
唔計封城,小鬼走左之後KID都上多左木曜星期四LIVE
佢去埋做咪攪到木曜長期得4個人直播
仲要依家都幾靠佢得閒放下冷箭
唔係既話會變得返邰哥同百祥講野
泱連拜登同譚德塞都搞錯
邰邰又賴地硬死都話唔係samuel jackson
KID上多左木曜係因為玩很大無得出國好多時兩,三日就拍曬兩集
以前出國就四, 五日
支那憲好似出咗聲想退出玩很大
坤達仲要去拍劇
邊有咁多時間去玩很大做小隊長
小明星大熱門就真係嚟嚟去去都係嗰啲人

但玩很大應該冇咩藝人可以揀,一嚟辛苦二嚟玩得唔好畀啲網民屌到飛天

而且支憲仲要落場玩,佢之前話想交棒畀鬼哥同阿kid,我諗係真,可惜鬼哥走咗有佢好睇好多

而家支憲都頂唔順話要退
三傻YouTube 我三個都有訂閱,但真係最好睇係日本人

其他兩個啲片真係好悶,一嚟冇咩內容,二嚟溫泱兩個一個人做節目好似仲係差咁啲,獨當唔到一面

佢哋兩個最有印象係有蔡哥出現嘅片

其他真係冇乜印象
咁耐無入嚟 話題仲圍繞係三傻邊個好啲 無人討論一日
可能佢地係追youtube

今集邰哥真係有做西裝果種氣質
比想像中好睇
今集阿公都好多笑點 近期較為好睇嘅一日
我覺得師傅都好風趣
給你12吋

近期長片其實都好睇
西裝 隧道 拖車
同埋一個屋簷下
最唔掂我覺得係下班去吃飯
之前搵返youtuber都還好
動力火車之後全部都後生歌手明顯唔熟又要係咁讚有才華睇到好尷尬
其實鬼哥走之後
已經講呢個問題通常都係話達達接任

但係我估佢唔會接
佢主持係冷箭型

比較難接老綜藝梗同handling
唔退都唔想做黃 做番紅
珍 kid 都唔多係度
恃老賣老個個都會
係果個人覺得幾時先係時候恃
而家主打綜藝啦
遊戲節目都主持過2個
呢個有得練
支那憲有講過小鬼一開始做小隊長果陣都未係好識接
要接果陣會用手肘頂一頂佢
結果有次手肘唔覺意郁一郁頂到佢佢就即刻講句屁啦
坤達未去到邰KID果種主KEY都冇問題
佢同歐弟果個2個大哥級+歐弟主KEY到顯到佢冇野講
但同巴鈺2個人主持果陣講多好多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞