<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
佢哋似係真係唔想畀多過唔識做戲,promote還promote,依家唔係佢哋主動想你宣傳,而係講完價之後至俾你推介
同埋你講到我肯幫你promote,你要感恩所以要畀discount我咁,如果真係照你講宣傳、sell人情味嘅,個效果反而做得好樣衰
仲有因為少畢直,所以搞到個個左度右度,想買呢樣但又要顧嗰樣咁,已經冇咗佢就住某人特點嚟買嘅原意,變咗邊啲平就買邊啲,去啲店舖又大部份重覆
btw要睇互動既話
民宿>>>>>>>>>>>同一屋
其實蔡哥已經避免提起呢個梗,亦睇得出泱對呢個梗已經感到厭煩卻又不能宣之於口。係周圍既同仁加埋一部分觀眾,一直樂此不疲咁翻炒
買早餐個part係個3條女存在感嘅畫面

cut埋就冇
不過佢ig同七月半直播講到佢係真係眼中只有泱泱咁
其實係邊個剪 個風格好似第一次見

今集爭議真係好大 但大家唔好傷和氣
但又真係睇唔出喎 我唔知點解佢同泱泱企埋一齊感覺會好尷尬 好似變到硬晒咁

相反佢同溫妮感覺自然好多
等睇買早餐個PART花絮
菜哥可能媾其他女一早媾到
講真 睇返會員係車傾計個part 個38分鐘完全無提及泱 達哥同蔡哥個互動都幾好睇
咁你可以睇下最近七月半128個女youtuber同埋最新ig直播,如果要破傳言,咁佢128個最後就唔好揀泱

不過你講得岩,佢地一企埋就好尷,由其最新屋簷下飲野叫佢坐埋去個part,泱泱縮埋一齊

蔡哥係鐘意就大方啲認左佢,加油啦
睇車滿就出發 蔡哥成日都將話題推去一個死角
我又覺得唔關木曜事GE,始終效果呢D真係好睇來賓
個人冇特色講野無梗又唔夠abe 靚基本上就係做背景板, 對比返之前虫虫同泡泡黎果時kid 同邰哥幾有動力, 虫虫同邰哥煮野食都可以做一part俾觀眾了解你, 今次kid 同邰哥淨係係到攻abe果3個真係黎陪笑
片尾有
Demi、UJ
交友中心先係最尷
其實信則有 不信則無
百祥係youtube 打咗幾千字解釋
唔信都無計

我無嘢補充,或者你地再睇返佢留言可能好d
唔係有冇事後俾錢既問題,我都信佢事後有幫襯/買多d

但情況就係商家果陣唔知佢地想事後俾錢以為佢地想r著數搞到面有難色,1搞到果陣商家又唔舒服,睇既又唔舒服。

搞到咁為乜呢
下次佢應該影埋俾返錢個下
放片尾收班人皮
有劇本set好曬既話 咁都做得幾差 搞到咁多人屌
以為再搞呢啲真係咪撚請來賓仲好啦
次次仲要分組 根本就係得kid 邰carry
來賓唔熟 如果kid 邰一g組 另一邊根本可以剪到冇鏡頭
唔明點解係都要分組
我最頂唔順係陳百祥成日鏡頭外手插嘴搭嗲,有時甚至影響左節目嘅流暢度,睇到好燥
佢自己知泱泱唔中意佢啦, 有時佢都明顯唔想提

但隔離kid 邰 百祥 個啲成日提, 羽毛球1on1個度尷尬到爆, 可能我過份解讀, 羽球隊幾條女心諗個大哥咁俾你地撚, 硬係覺得佢地係迎合地笑
泱泱直頭唔show佢, 講笑應都廢事

蔡哥俾人屌唔係因為蔡哥乞人憎係木曜提到啲人覺得反感, 識玩既玩羽球隊cp咪唔想搞成咁, 三個女仔又有野講下, 你下下提蔡泱, 佢地又無comment又搞到無野講, kid 邰呢啲老手應該主動cue下佢地呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞