<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
其實聽佢地三個形容都覺得泱真係好難追
唔係因為高lv
而係呢個人本身就唔係好同人接觸咁或者係句點王
令人好難入手
要睇快d睇/backup 唔知會唔會del vod
其實成個直播都好好笑
呢個留言唔刪,會出事
呢期應該壓力真係好大
又出唔到去拍野
拍防疫細片反應又麻麻
佢地冇大製作播好似話題/人氣都有d滑落
唔係都可能唔會咁快播屋簷下3
原本都話要留片比解封後先播
仲要播完出黎比班酸民呢樣唔得果樣唔得
真係佛都有火
刪乜鬼啊,趁機屌下D傻粉啦
都剪埋邰哥自己私底下係咁掃貨入去,乞得幾多
不過講真,睇到個商家臉有難色咁,我唔覺得有俾返錢佢,可能事後先俾返啦

但係條片真係睇得出個商家唔係好想俾,但係被人chur住又加埋鏡頭影住焗住俾咁
唔知係咪成日直播都有提蔡哥搞到我都覺得佢有啲老是常出現feel

其實台灣都幾多男youtuber 再唔係搵蛇丸黎隔住上 同埋之前賤葆幫佢地整槍射cream都幾好睇

咁又可以多啲新鮮感 又可以睇下有冇邊幾個反應好 到時要湊人數都多啲野玩 蔡哥而家好似做親都下把位
百祥嬲到三四點打咁篇千字文覆人
可以去條片睇置頂留言
畀你見到出到街嘅都係傾好曬㗎啦

咁都有得好拗
都未仲講工商一次要幾錢啲市儈嘢,畀人屈嗰啲老金龍 楊媽媽

就算話佢哋調轉畀返錢木曜都仲得
買早餐部份好悶
講真佢地工商過既 真係唔少人去踩點搵番
尤其是下班去吃飯呱吉篇後個間野完全買唔到咁濟
係咩,我覺得唔差喎
今次買早餐多咗講價依樣野,我覺得香港人比較少做
另外可能因為太多人+條街好細,大家來來去去都係果幾間鋪
變相一直係差唔多嘅鋪頭一直係到講價,睇到我好尷尬
其實買早餐又真心好少講價
去街市買餸就會
我覺得買早餐太長
可以分配多d時間起夜晚傾計等其他温馨位
至於乞野食事後補返一兩個鏡頭同說明有另外以正價買野就ok
木矅一個咁大節目 用下腦諗都知唔會真係乞完就算
一定有額外補返錢或者正價買其他野
鏡頭呈現都係節目效果姐 班人上哂腦咁
另外我撐蔡哥 雖然唔好笑
但佢真係一個好真性情既人
今次略嫌放起羽球隊另外幾位既篇幅太少
希望下次可以發賤葆加後官sss
我都覺得早餐太長
反而宵夜傾計太短
羽球隊3個女仔都冇講d咩(應該冇剪入去
其實都想聽下佢地講d 心底話etc
而家變左蔡哥告解大會咁
希望深度會出啦
同意,果度我飛住黎睇
唔係太遠(台中/潮州)既話
我諗佢地上節目個機會大好多
可惜係蔡哥真係又近又平又方便
木曜同蔡哥 一個願打一個願捱啫
有泱嘅地方 蔡哥點都會出現
品子晨晨松鼠百祥會唔會即場中風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞