<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
留意左條女好耐 應該係輕度智障
唔係話負11,不過俾面佢
我誰?我瘋子!
上期泱泱唔識好多都冇咁鳩
其實溫妮自己讀呢啲讚佢嘅溫泉蛋唔覺得尷尬㗎咩
其實柔佛洲坤達真係有d似
之前見到佢唔知係邊個既ig留言

ig:johorkunda
佢自己都尬尬地啦,尾幾個DONATE邰哥話溫妮答岩多果陣溫妮個樣都頹
係CHATROOM班溫泉蛋繼續拗
如果廿歲出頭仲未社會化,都情有可原
不過3字頭…
人地真係會當你on9
嗰個話答啱好多題嗰個真心低9能
佢啲蛋真係好撚煩,唔只台灣,香港都有個
港獨清唔知咪呢度啲清嚟,有時我想睇啲cm討論嗰一刻嘅嘢,有啲位真係搞笑或者好值得討論,但佢就成日無啦啦彈句溫溫溫真係好9煩
其實讚6大金剛任何一個都冇咩意見,毛怪泱苗果D都會一黎就讚
但係咁洗同一句其他FANS真係比較少
我覺得佢係想學邰哥/kid寫鳩野搶focus
但寫完又唔好笑又唔識兜果下真係智障
仲要唔識見柒就收

不過見佢係節目比老人屌到咁又覺得佢好慘
quit既話又會係演藝圈收皮
其他人讚佢6個冇乜嘢,因為洗嗰啲位主要都係9up緊嗰陣又或者zoom邊個嗰陣等等,而呢條友係乜位都會洗,過幾分鐘就會見佢彈一句嘢
佢係有時做啲野出黎冇效果, 唔好笑, 唔識兜之餘, 仲要重複多一兩次睇下有冇人理佢
更加慘係成個過程入晒鏡冇剪走
幾個係咁洗既溫泉蛋煩到就黎我都記得d名
小lebron
瑪莉亞唔識但亂寫嗰d好笑好多
邰哥小學老師
仲未有backup既,想睇溫點被人屌
我最近9撳YouTube 佢好似有集唔知大熱門定咩上去同山豬一齊扮蛋黃哥,但係基本上只係幫山豬伴舞,好似3句嘢都無講過

泱泱起碼都叫上過幾次玩很大,應該係kid有份拉線,會唔會係溫妮膠到連kid都費事搵佢上
呢D人通常都有精神問題
溫好早有上過玩很大幾次
有次仲著過泳衣,不過搵多件透透地既TEE著係出面
同集仲有許維恩著泳衣,完全打唔嬴
留意到溫有跌膊
我睇返今日直播估人物D題目真係有識有唔識
德蘭修女 費達拿 Sindhu 羅暎錫PD Schumi 字母哥 史提芬咖哩 宋康昊 bear grylls lisa 天線得得B 呢D真係認識
我竟然認唔出K記伯伯個原貌 莎士比亞 貓王 真失敗 仲有D卡通人物
個個星球我一開頭估月球
係,無記錯前年嘅同居時代好似都試過喺電視嗰邊播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞