<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
內部會處理
其實去到最後邰哥自己都覺得熱
直播條片下面一堆都插冷氣開得細
我覺得係將玩左幾個星期既哽做一次效果咁
Dcard d人理得你 有位入仲唔入
D燈加機器,冷氣先開27度,點會唔熱
真係唔知真係做效果定點咁熱都開咁細冷氣做直播真係好on9
台灣啲新聞好多都係冇嘢搵嘢寫
不過真係唔想再聽邰哥養生經
最近果隻直播百祥叫左佢幾次都唔停
林超英唔開冷氣都上左幾年新聞啦
唔開冷氣都唔係重點, 而係邰智源轉做youtube一路build up 自己"上咗年紀都肯試新野, 同後生打成一片"嘅形象
而家又老屎忽上身, 話自己要養生就唔開冷氣, 台前幕後明示暗示出晒聲都唔理
直播開始2分鐘Kid 已經講到出口, 其他人一路唔敢講, 但係一路換衫, 鏡頭前標晒汗要撥涼, 熱到臉紅, 連日本人都要鏡頭前做對自己煽風呢啲動作, 聽邰智源鳩up"心靜自然涼"一個二個都唔想/敢反駁
呢啲咪正正係木曜觀眾最唔想見到嘅台灣老屎忽前輩藝人
其實佢不嬲都仲係老屎忽嚟,只係之前無咁明顯
可能呢兩個月居家直播,得佢返麥卡貝,工作人員剩係需要服待佢,寵壞曬未Tune返個人,連直播前直播都要管埋,唔想吹風又唔記得而家係入返直播室直播,仲要有個面罩,佢自己戴打格面罩嗰陣都知自己奶嘢覺得焗啦,但又死要面死撐,Kid好慘開場已經熱到紅都面曬

最初見泱換衫仲以為佢又革命,不過佢件藍衫真係呢...
三傻最遲加入既阿部,反而係最早達到20萬訂閱果個,果然冇睇錯,最有發展潛力既的確係佢
剩係有訂閱佢
人地話哂日本專業地獄式訓練出身
Onion Man 新片有溫妮配音,好鬼正
https://youtu.be/C8hUJlo8tm8
尋晚睇宅知道先知有新一集
其實邰哥係直播咁多年既表現都好自私好廢佬
玩遊戲又唔輸得 佢話乜就一定要乜
唔知佢地講真講假啦 夏天冷氣邊有可能較28度
阿部d片好變化
泱泱個d一味食食食
最有印象反而係去試玩機動遊戲
本日直播前直播有機會唔開 佢哋啱先拍完野 而家趕返公司
唔知又咩企劃 總動員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞