<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
問題鬼之前同支那豬拍咁耐娛百係有d料係度
都係個句啦
日本明星產業本身就一條龍 由訓練到包裝到出道
好撚機械化
阿部train左咁耐 就算汰弱留強下
先過黎台灣 都屌打唔少so call明星
尋晚新一集一日
邰哥冇try too hard攪笑,簡簡單單focus番響主題,好睇
其實我覺得個分別冇你地講到咁大,maria一樣都係被人lead住同講唔多野

分別在於佢團體識度橋,根據佢日本人設定搞好多有趣既企畫

主持方面真係差唔多,3個我覺得泱會差d,泱真係好普通人,就好似我地咁對住陌生人就怕怕醜醜咁,溫妮老實講面相唔係太好,總俾到一種成日想博上位既感覺,開頭睇木曜我都唔係太中意佢,不過見佢有幾次拍做運動好盡力先還好。maria俾人感覺就係好舒服,睇佢片唔會有壓力覺得尷尬,同埋有時有d位都係用左日本果種好浮誇既表情,反而對我黎講唔係太中意,我睇youtuber有時就係想睇比較真實既野
好耐無見Kevin學長,依舊咁型
最平4萬幾一套不過個師傅真係有料
老CFU面前 冇得咁放肆
真心覺得師父勁 80歲
岩岩先開始睇呢個台 一日系列
經驗 功架 冇得輸
謝太太問老人在量哪裡
個師父行出黎個精神都有壓迫感

btw, 之前睇過外國有段docu講英國手工整帽間舖, 又係好正
短過邰哥
一日系列基本唔關佢事
下班去食飯真係愈做愈走下坡
電視圈音樂圈個班嘉賓 除左動力火車 無一集睇到尾
劉以豪個集睇一半無睇
對木曜黎講係好既 多左個節目可以收錢傳宣
但唔知點解d內容無一開頭請youtuber咁貼地
同埋好多笑位都唔位有咩好笑
以前有追返直播存檔 追到瑪利亞正式加入個集無追
岩先睇埋一日郵差果日既直播 阿部第一次上木曜直播
屌你老味真係由頭笑到尾
建議得閒無野做既人可以睇下
同埋我想講幾樣野
第一 屌你邰哥真係好偏心 明明個陣應該淨係同阿部合作得1,2次 唔講以為阿部係邰哥契女咁
第二 屌你邰哥果陣對溫妮泱泱好好 而家郁d就鬧
第三 坤達個期拍咩月光村 個陣個髮型好睇個呢家呢個
第四 我覺得阿部個陣靚/正過而家好多 個陣真係似個日本人 坐係到又坐得直 揀頭髮果下動作好溫柔 而家真係變左台灣人咁 同埋近期染個d粉色 金色髮真係唔襯佢
依家嘅阿部咪同當年溫泱一樣
初初邰哥都有勤溫泱
泱依然有勤,係溫入左冷宮好耐
係 一日系列見到溫溫就會詐型
直播都成日主動獻身,不過老人直接無視佢
你見第2屆運動會温抽到同邰同隊 邰失望到
一日西裝師傅香港都上左發燒片
西裝呢集如果唔係搵坤達做model
我覺得會幾悶下
坤達講西裝知識個兩段真係型到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞