<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[18] - 一個屋簷下<苗栗篇>上線了

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
百祥唔跟住kid,邰哥
佢兩個會失控
200萬YouTube 訂閱以為自己好紅啩,但其實全世界都一樣,啲中年人都仲係睇傳統電視節目,無上電視嘅真係識佢老鼠

記得之前有人話溫泱紅過啲電視啲大波妹通告藝人。但好似呢集呢啲情況,我估成日上大熱門/玩很大之類嗰啲大波妹俾啲呀姑呀叔認得嘅機會一定大過溫泱
花絮part2都係
好地地傾偈係都要輪住發問做乜鳩
依個反而覺得佢係好心,如果佢唔講輪流問,好有可能成part只會得佢同達哥有畫面(雖然結果出到黎都係差不多)
其實當初機師偷跑已經冇乜人怪佢地
依家最大問題係開完會冇左會議紀錄
跟手又係立法院擋話唔會買外國疫苗
仲要係質詢會到直接將個責任一下卸落萬華區到
到依家仲要狂打柯P呢樣唔啱個樣錯
但最後又係照抄佢做過既野
仲要早兩日萬華個so call立委俾人炸到老母都唔認得

依家講句難聽啲嘅民退黨係得返所謂鐵票同1450會撐佢
基本上舊年既817都已經唔知走左幾多啦

貨機3+11冇事個陣就唔會有人嘈
客機一轉3+11就搞到依家咁樣係人都屌到中央翻艇啦呀嗎
今個星期應該播 主持群煮野食
對比阿憲
阿憲都識及時抽身啦
唔係時事台,就加密算,廢事洗版

我睇完佢地IG 直播同花絮,我覺得蔡哥將好多野放左落節目效果到,而無去面對自己真正對泱的感受
唔洗諗得咁複雜
佢知自己一定無機泱泱亦從來未無俾位佢入
只係啲人keep住講佢自己又捨得講死放棄
但唔徹底放棄就唔行動, 坐係度等人溝咩
太長唔quote
其實一句講到尾咪就係舊年太開心太梳乎
長期+0令到成個台灣都覺得自己唔會有事
所以就覺得可以慢慢搞國產針又剩
結果舊年某一日柯P講話長期+0唔係好事個陣咪又係俾人屌翻艇

依家華航aka政府既航空公司派一派膠就成個台灣一齊瀨嘢

最終依家個個坐太耐咪開始搵野爆發一下囉
其實我覺得可能即使一開始係真心都好,而家都有一半變左係為節目效果而已
其實坤達個條問題都提撚晒水
傻仔好放手啦
阿憲而家同Jojo, 真心定節目效果已經唔重要,最重要有廠商buy, 有業配有錢齊齊搵
冇計啦 星星好快出世
而家阿憲頂ga la
可惜泱係超級絕緣體

置頂留言 有更新到百祥道歉 算係咁啦
其實真係冇必要回應哂
呢個真,我諗要泱鐘意上一個人可能真係要同佢係好長時間一齊相處
e.g. roommate / 工作夥伴
應該邰老人屌鳩佢
會員嗰條傾計片
起碼令到觀眾睇上去係舒服
小朋友出世阿民只會愈黎愈忙,佢仲唔諗新野就死梗
楊媽媽facebook都有講佢地有畀錢
根本民進黨又係垃圾黎
上年成年無事 都無諗過如果出事果陣要點做

無啦啦轉3+11 再跟住賴鳩人地萬華
又偷打疫苗 好心肝事件
日日俾人屌到仆街

唔係蔡英文食到香港條水 佢898啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞