美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
hunter係靚啲
但呢條女第一眼望落好高大
其實當時euphoria未播之前就咁睇硬照都好似未發現hunter正
要睇埋佢郁先留意到

所以等遲下gg正式播再睇呢個實際咩級數先
我由Euphoria第一集起已經比hunty搶左focus本身我係衝著Zendaya+內容題材先去睇

Btw gg未睇先興奮, zion ig
https://instagram.com/zion.moreno?utm_medium=copy_link
睇完ig都係覺得唔多掂
hunter世一
個波都整到好大
trans嚟講,佢靚過hunter
真係各花入各眼 不過zion感覺上似係人工美多d, 唔知佢有冇搞過女性化整容(因為變性手術其中一項有整容)
而hunter個種就係空靈感天然美,樣明顯係冇執過
hunter真係幾天生麗質見佢細個已經係咁上下樣好cute cute
個zion就成熟啲都幾靚 但唔知點解有啲泰國feel
hunter呢排都賣多咗肉波都大咗
套劇唔知會唔會係大伏
hunter之前過馬路果張真係世一
呢度有冇人睇evil見呢排出S2多人吹奏
S1係咪都好睇
有啲興趣

唔係果pair
Zion係Mexican-American 所以咁ge樣 之前Netflix 有套劇叫Control Z ,佢有份拍但全部講Spanish
雖然我個人鐘意佢girlish d, 但boylish, unisex風都好L正

嗰套我有睇呀!Zion角色係做返自己,連自己bf都唔佢變性
Hunter應該無執過個樣,Zion同SG個Nia就有執,明顯比較女性化
Hunter個樣一定冇整喇 但想話佢屋企人d樣勁普通真係得hunter係唯一黑馬
Sor for多圖
睇完S.W.A.T Season 4.....
Hondo咁樣比人降職
好彩電視台有renewed Season 5

衰鬼啲歌搞嘢得黎又幾好聽 聽上癮
周不時都loop頭3首 ...跑步果陣又有聽一路跑一路想笑
佛地魔頭巾係名曲
佢班姊妹心諗
之前都覺得如果佢做返仔會係靚仔
左右應該係路人
得中間果個9成9同粉紅頭&金髮 三角
做返仔應該係legolas個種精靈王子feel

不過望番佢細佬點解同hunter咁大出入 佢打雌激素點都有d幫助令佢變得更靚
Anyway佢最後揀左做transwoman, 我覺得自己贏左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞