美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
Netflix月尾上Good Doctor season 1-3
呢一刻你可以咁講
that's why 愈後愈好睇
最新個季勁撚垃圾
尋晚先睇返R&M ep3
未睇哂今集loki我諗呢套都真係好睇過wanda
其實劇情好似唔算好突破 但包裝得令人覺得幾好睇又吸引
sylvie
GG sheshe confirmed

gerri: 你班仆街又醜聞又civil war
以為間公司係邊個run緊
係咪Zion同條女?有無靚仔hehe ?
巴打咁快睇到gg?仲以為似netflix要3pm先上
我都係睇twitter見到咋3點先出呀
話黑妹係sheshe咁如果要配條女比佢應該都係 ...佢地
https://twitter.com/archivegossip/status/1412796049467523073

hehe就應該係似chuck果個同粉紅光頭仔
Ok good
寫sheshe線比靚女
世紀合照

trans + 拉丁/南美裔, gg又贏
黑妹 x trans sheshe
繼euphoria之後
唔知大面配邊條仔仔呢? 仲以為光頭妹係sheshe
今日上6集, 秋季再上6集, 共12集
HBOGO出左收工即睇 57mins
大面同chuck & 粉紅3角
今日出一集每個禮拜一集
twitter討論好似好熱烈下
咁chuck鍾意大面定粉紅多d , 定三個互搞
點解唔一次上晒, 一星期一集太無引
S2 ending Gerri係點 唔係好記得
Harper S2等收皮
未睇真係唔知
有啲3p feel如果兩個hehe拋低佢就搞笑

正常策略一個禮拜一集著數啲
keep住個個禮拜有班人討論
唔會一上哂之後好快冇哂話題
Daria係咪已死有冇機逆襲
blood sacrifice好多人想推gerri落火坑
之後roman救左佢

btw睇返gerri都有反擊下
想隊shiv之後roman又幫口叫佢兩公婆一齊死笑撚死

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞