美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
骨灰嬸臨尾仲要it's me it's me咁
但佢個背景都幾dark下
spa女人唔知自己不知不覺已經變左骨灰嬸心靈支柱今次仆街
骨灰嬸實打死都成日痴住佢
有諗過佢盒骨灰係咪白粉
佢地成日以為佢好cheap睇唔起人好賤呀啲表情語氣

我以為個男仔其實係對sydney有興趣
所以黑妹返黎收左皮
但睇之後trailer 黑妹同條友又真係有路
https://www.youtube.com/watch?v=PVDCZFgk1SI

穿羊水嚇一嚇但又好好笑

希望唔係骨灰嬸死如果唔係好似好sad咁
10成10離婚走咗人
之後有錢仔個老母都會黎埋個島
冇睇過佢啲劇同戲但見到個個review都讚佢 話最搶鏡係佢
D劇情好on9好騎呢 但又match到
個肥婆個part真係笑死
係咁問人野,人地係咁答
人地問番佢就一句起兩句止
仲要恰細佬
我仲未睇呢幾日清緊屋企啲曱甴
Kkbox 仲聽緊上輯首with me
好掛住queen b Chuck
天氣熱就多
即刻諗起現實都有呢啲人
好似話如果S2就會試下搵班舊人出現
係喎 前日嗰隻捉唔到
再加上星期日睇完波 攰足幾日
而家淨係搭車睇咗rick and morty同埋睇咗半集betty
第一集就feel到套野痴線
以為佢純粹肥 一除衫個肚大到
經理仲問佢咩事面都青哂真係笑撚咗
佢老婆唔似做得出
會唔會係啲唔關事2打6死左其實完全唔係主角呢班人
staff都有機
循例po下冇睇頭
得mini series+mini series女主ok激烈

咁啱呢兩套我都未睇
r&m今集見reddit好似好多人屌 唔知咩事
mini series上年嘅話我一定係the queen's gambit
但係今年MoE同WV都勁好睇
兩集回哂塘
有d唔係幾想睇落去
真 呢季個writer出哂事咁
Full list
https://variety.com/2021/tv/news/2021-emmy-nominations-list-1235016194/

Euphoria sp得3個nominations Outstanding Cinematography For A Single-Camera Series
,makeup, costumes
覺得上集都算ok既
但今集真係多人屌今晚返去睇下咩事先

嘩乜原來Dan Harmon依家個樣成個傻佬咁
https://www.reddit.com/r/rickandmorty/comments/ojb1p0/s5e4_writer_says_i_think_it_turned_out/?sort=top
hunter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞