美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
nick死亡flag好多短命相
june同luke已經淡哂返唔到轉頭
june姐已經係另一個人 luke仲成日想變返以前咁
舊劇果堆你全部有追開?
黑馬
去到今時今日都唔會出賣june喇掛
成日懶係神秘咁nick

寧願nick死都唔要janine死
但可能要janine死 lydia先會成材
McKay男人老狗嚟講佢好煩
成日都俾你搵到黑馬
因為hbo會留意
發覺通常81-85分左右果啲劇都幾鬼高質
而且比分班人已經睇哂成套劇的話
9字頭就一係世界級 一係未必啱口味
又矮
cassie咁索應該襯比其他人
洗白
覺得cassie s2好大機會會走去做stripper因為都傳得好行下再加埋alcoholic
Lexi如果周圍亂搞大家實會好sad
我要Rexi呀大佬
唔好無啦啦寫啲墮落路線比lexi
我要jules rue lexi三角呀
唔係掛落火坑路線
如果Sam夠膽寫衰Lexi個角色, 我罷買佢S2出嘅書

佢家姐咪再教壞佢 PLSSSSSSSSSSS GIVE ME REXI
但我之前睇過YouTube 有條片話佢講呢句個陣係有望住rue走出去ge方向 講到似層層咁
我搵番段片,Rexi黨好撚癲
https://youtu.be/FehiGjk4ZbE
岩岩係app到見到gg張cover photo 其實係咪reveal晒d人物關係圖
華生sheshe線出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞