美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔見Isaac既 係咪已經被人推咗落山
同埋之前睇圖Viv瘦咗好多
S2睇左兩三集冇睇
仲值唔值得追返
睇你本身中意邊條線
如果主線嘅話建議唔洗追
因為主線發展慢 同框畫面超少
夾埋都唔知有無半個鐘 睇到Ending個part好嬲
如果HeHe條線就可以一睇
Aimee條線都唔錯 貼切現實

我都知知地S2個end點解咁多人屌
maeve同otis一齊咗先嗌醒我
上面條片maeve個look劣咗
啱啱先拍完 應該11月先有
不過去埋意大利拍外景
可以一路播一路做後期edit
btw reddit見到原來張poster真係一齊影
仲以為key上去

Barry to begin filming end of July/start of August, with Seasons 3 and 4 being shot back-to-back
https://bleedingcool.com/tv/barry-season-3-begins-filming-monday-s03-s04-filming-together-report/
美劇興一路播一路做後期咩
打定輸數了十月尾先有
張poster好有feel
係咪一齊播先
都有劇會係咁
其實都應該有數得計 ..succession一定係禮拜日/一
依家white lotus個檔期
white lotus得6集..之後9月有套scenes of marriage
可能都係放禮拜日播,如果係的話 (唔知呢套有幾多集)
咁播完scenes of marriage就係succession之時
呢套堅係2022先出到街
有冇咁好死但S3S4一定唔會隔得耐先
white lotus算近排會有心追既劇
咁計應該真係十月尾
隔咁耐先播,唔記得晒d劇情
拍完又唔播係咪想屌

唔知Max香港幾時有,唔想再睇Go個d偽1080P
變咗齊陰我都好睇唔慣
仲要啲校服好長
一嚟就拍兩季咁多
劇透注意
暫時每個禮拜最期待係呢套
10月31係禮拜日 ......
老實講真係唔記得哂S3主線劇情係咪要重睇
除左barry驚阿sir發現佢身份之外

可能年尾max個library好似好多野睇
如果齊哂有哂中字就正唔好搞到netflix咁少野睇
唔襯佢髮色又係
佢地遲左好多先開始拍
隔離fx套atlanta都係一拍就拍返兩季
有冇人睇過”Slasher鮮血淋漓” ??
唔好意思, 又係我睇晒三季
新post

美劇集中討論區(54) White Lotus |Ted Lasso S2 | 9 Perfect Strangers
https://lih.kg/2627233
原來Alexandra 有露點
估唔到佢會肯
竟然咁快爆post
GG 03出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞