美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
重點係佢有nick呢隻棋
之前june喺lawrence度返工
明明lawrence嫌疑咁大 係咁易審兩審 咁快變返咁有power
nick又係萬能做乜都關佢管

影返幕話gilead上頭決定殺fred都好丫
廢事fred亂講野
雖然呢啲可以腦補下但june姐吹雞果part真係太fanfic
同lawrence見面果幕
gilead兩大巨頭咁款
少有全集對話而又投入
但本身鐘意睇hunter/jules/rules
part 2睇落又真係高質如果無視S1 plot hole
點解深潛邊有忙到咁
nick全個gilead都知佢同june有路
Part2有d重心去左講trans ,睇完之後我真係走去search 咩野係puberty blocker , 仲有gender-affirming surgery 究竟分左有幾多類 真心覺得trans people係好勇敢,所以我絕對respect
希望拎到Emmys啦
忙屋企野
上上星期先一次過追返handmaid
而家都未睇finale
MoE停咗Betty s2又未開
我呢排都係忙搬屋
又要返工又要搞趕搬屋啲野 忙到仆街人都癲
但照上黎吹水/偷時間睇下劇當脫離下現實

呢排見betty開始播/ke開始拍
諗起你見你消失咗

平時跟住nick果班o靚
唔出賣佢果下好野
exactly我又係有走去google puberty blocker
希望hunter之後有多d其他project拍下劇/戲
其他hbo劇please
R&M S5E1已出
終於有得搬 恭喜晒
Betty頭先睇咗少少 仲係我鍾意果種好chill好true嘅style
ke見到好多Sandra拍攝照 但冇見到Jodie嘅 係咪啲hater特登唔po jodie

有得搬就好
你地搞到我好想補番Killing eve
睇緊Betty ep2

got前傳應該要cast佢做targaryen
多謝你記得
真係有indigo camille同居線
jodie勁到冇曝過光其實好似好多人捕佢 但影唔到野
可能未拍外景
最新影到eve kiss男人所有人即刻: S4完了吧 如無意外

連sis都知
睇啦呢度應該98%嘅人睇哂
未睇哂
但今季佢地真係好似分開哂發展
今集都有鏡頭集合返
因為之前冇地方再玩板
點會唔記得 果陣搞到你要離棄美劇po

最近仲有Loki未開
過兩日又有motherland
呢個星期會追返晒MoE同handmaid先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞