美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
依家5套揀我都係鐘意queens gambit
但除左wanda之外 其他贏左我覺得都係正常
wanda比起其他4套都係爭少少

hacks睇怕都係比ted lasso屈
3個都幾好啦
本身冇諗過sp會有

miniseries揀唔落手
但lead actress一定係Anya bb
好鍾意wandavision
衰在最尾一定要跟marvel風格
贏面都係the queen's gambit最大

pen15會唔會爆冷
the crown未攞過 今年拎完就算喇
之後撞返succession就冇機會
成季得第一集好睇
D鬚係咩事
睇個勢都應該係anya
不過肥溫同i may destroy u都好大勁敵
睇少黑人劇即刻正確返比黑人
表面全力支持hacks
同暗地裡都g持pen15
呀屌pen15唔係仲有part 2架咩幾撚時先播
度故度到個樣咁
如果自己係佢 S1S2寫到咁神之後唔知點維持
應該都會變到青山走犯咁樣
In May 2018, after prolonged contract negotiations, Adult Swim announced a long-term deal with the creators, ordering 70 new episodes over an unspecified number of seasons.[20] Roiland was confident that this big renewal deal will allow the creators to minimize the gaps between seasons, as they will be able to schedule their time around the show and "keep the machine going."

唔知佢地仲可以點嘔咁多集出黎
handmaids tale幾個配角都有提名wor
同Black mirror一樣玩到爛為止
Anya必勝
肥溫係做得好好,但個角色換做其他演員都可以
Anya是無法取代 the queen's gambit冇咗佢唔會咁好睇
The Crown, Ted Lasso同Mare of Easttown 都係
唔知係冇競爭到咁,定係啲評審懶
part 2究竟拍咗未
入圍勁多演員獎
佢地班女人年年都係咁
差唔多全部都有提名
但好似得S1果季拎得多,之後都係得提名
個個都咁好戲
最屎就係阿nick
其他攞都係實至名歸
好撚鍾意Aunt Lydia
佢同June姐D互動最正
上pen15 reddit見啲人話武肺前佢地淨返一個禮拜就拍哂
做sam條友ig又話s3 coming soon
可能果個period冇乜劇好揀
不過都係見咩紅就揀咩
best drama果堆提名
冇咗BCS同Succession 競爭係差咁啲
best drama入面淨係睇咗The Crown
唔知係咪unpopular opinion, 但我覺得今個season係最唔好睇嘅
今年睇少咗好多drama, 真心鍾意得For All Mankind,但預咗入唔到
Anya拎埋呢個係咪橫掃哂所有獎
bm自動自覺收左皮
都懶得再播
只有bcs同succession係同一個level
the crown每季播之前都會好期待
但極速睇完又會覺得係得兩三集特別好睇
整體計都係中規中矩如果純粹netflix果堆計 都算係幾好睇
但如果成個公海計 就唔輪到佢

又真係冇睇for all mankinds2好似變左遺珠級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞