美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

就回歸
見到呢個就諗起想當年肥騰絲狂推呢套
家陣拋西瓜都搵唔返佢水都唔上
有冇咁忙
Shrink Next Door啱啱出左trailer 幕後班底好似唔錯
但11月咁早就放定trailer
佢地成team人喺意大利拍緊
啲人估會唔會fathers day有料放
佢呢集special真係好睇
同埋佢地實係好唔忿氣S1果陣好多人屌jules

btw
https://twitter.com/euphoricdunes/status/1405325994282651652
Yes 琴晚睇左話佢S2冇份寫了 d人唔知點解要當jules係villain 講真成套野其實個個都係仆街黎啦(except for lexi) ,只係最仆街最邪惡最罪不可赦係pk仔nate
如無意外S2應該繼續幫jules洗白
佢寫得仲好過sam
雖然話係rue pov
但s1真係唔係幾feel到jules有special講到咁鐘意rue

因為S1 jules忽冷忽熱又搵第條女
Exact7ly

但佢自己曾經解釋過話因為jules接觸左anna之後,開始發現自己真正鐘意ge係女性
同埋你睇番jules同anna hook up 果個scene, 雖然開頭幻覺係出現tyler(nate), 但最後個到係會變番做自己同rue,即係其實佢自己真正鐘意rue 只係自己當初唔清唔楚
呢個幻覺好似係佢離家出走 未返黎搵rue之前出現
但佢返黎之後 佢地去學校ball
jules好似仲係偷偷地同anna text緊

話時話
s2條teaser睇落都似係rue / jules其中一個自己嘅ff
竟然出埋國拍
今年內睇唔睇到等左兩年了
佢地季季都會去啲靚location拍S2臨尾又係
今年肯定有confirmed

Logan知大家等得辛苦
想同各位講幾句
.
.
.
.

jules出走左去搵老家frd再搭上左anna, 醒番之後jules又喊住口咁text rue 話”you have no idea how much i missed you”, 之後搞到rue毒癮後遺症定焦慮病發屙唔到尿入左廠

Finale去ball個到,我都唔係好明點解佢仲要text anna 然後sp2就冇再提過anna呢個人 呢到真心黑人問號❓

S2 teaser個到真係似ff, 本身sp2都講梗rue有d想迴避佢
不過obviously 係因為hunter 淨係ship Rules, 所以sp2做co-writer先咁強調佢同rue ge relationship
依句係咪對住Kendall講

S2臨尾去左邊,我剩記得係遊艇到
咪就係根本special都係似兜返
S2一開始rue冇可能笑得咁warm
正路不過我都想睇埋rexi
貌似類似Sp1 個d 幻想fans service 咁 雖然我十分之樂意佢整多d RULES fans service hunterdaya supremacy
Rexi希望S2會發生
呢排on set梗home party 唔知今鋪又搞d咩了
係roman呢幕睇果陣笑撚左
最鐘意既fuck off scene之一

Croatia 隻遊艇靚到
同埋S2E1間summer palace都好靚
佢地拍親啲別墅好世界級
係囉
人又還唔到仲要放多22個女人
就算Fred要死唔使經過堆commanders
都兒戲咗啲啩
佢話會離開除咗自首仲有咩選項

BTW前一秒仲想說服自己放低FRED
下一秒就plan咗條橋,瞞住個老公約哂班姊妹報仇
仲可以聯絡2位commanders
美國重光June姐不如做總統 有橋有膽識
連gilead D大粒都要俾佢點
認同part 2係拎嚟兜
所以我鍾意part 1多啲
特別我覺得導演加咗啲社會議題落去一齊講
Ali講野好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞