美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
dr death有冇人開咗
之前以為人人已經返生
點知都係回哂塘好多劇都冇人整中字
人人應該唔可以明顯咁出
咪嚟又真收皮
而家 有啲有埋中字,都冇搵過字幕
一係睇英字就算
有排先有得睇啦
Jodie套free guy原來8月中上戲院啦
貼錢買難受
disney+果堆唔知點解搵親果個版本都冇內置中字
hbo max本身又係冇
呢排都睇多左好多英字
phoebe自從fleabag掃獎之後好似隱居左咁
幾時有新貨派

果套就算依家放上網都應該冇人睇
真童年回憶拍劇

Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=j27qt3_ymog
有無d輕鬆sitcom推介,想搵d on99又一集但又有劇情既 但唔想睇咁舊eg friends

鍾意睇HIMYM, community, 2broke girls, the good place果類

Brooklyn 99, the office, Big Bang theory, Morden family都睇左

有無ching有好介紹最好係成套野係有結局既
what we do in the shadows
唔需要有結局因為已經勁好睇
Fuck Yeah!有taika一定支持!
我會入場睇
FX黎緊好多野睇一係唔出
一出就出一堆
死忠
寧願睇last duel
btw jodie明明拍緊ke但點解咁耐都可以冇一張相影到佢 / V
係咪cls
好似話VE同場/親熱戲全在酒店房拍
One day at a time
冇理由拍左咁耐都係同場/酒店
照計會影到V拍外景
但一張都冇
之前S2直頭全程直擊哂佢地拍
Now tv

由2021年9月1日起Disney , Fox , Fox sports品牌下與及一些由The Walt Disney Company Limited代理提供的頻道及自選服務將於Now Tv終止播放。

Disney Plus來了
Fx hulu都一齊pls
Silicon Valley
終於睇左gg, 覺得光頭對自己細妹幾好, 好到條仔都讓埋俾佢
而Max已經分別食左粉紅頭同大面
睇唔起人/衰人角色就搵luna同monet, 因住又俾人投訴, 特別歧視trans同les
總括黎講passed既, 但好精彩又唔係
發覺等white lotus都幾煎熬
今日終於有ep2yeah
覺得ep1好似好睇過ep2不過見d review話ep4先開始入戲肉
光頭最nice最好人
我frd話以為粉紅頭好寸好惡, 點知原來係傻仔, 當初估老師會同學生扑, 無諗過係阿sir hehe, 仲以為個miss 會sheshe , 依家阿sir 係hehe .. miss 係sheshe 或 搭上男學生既機會少好多
細妹暫時係最克我憎既角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞