美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
S3之內肯定所有人搞埋曬,咁劇情我估唔係無sheshe,只不過sheshe既唔係呢兩個角色啫,係咪已經confirm咗Monet係Les ? 可能Monet同大面或短金髮sheshe

Gossip girl歌單
應該冇confirm佢係les,只係有一個reviewer睇完頭4集話佢係。有人問咗Tumblr呢個blog,佢講啲嘢都幾可信,佢話記得有hook up with a girl,但冇明確講

https://alexzalben.tumblr.com/post/656357844492369920/can-you-confirm-if-monet-is-a-lesbian-in-the-gg
咁可能呢個係真
有hehe冇理由冇sheshe
budget有幾多係用哂喺堆歌度
短金髮係咪個miss
Loki下集ending喇
Miss都搞
依家只可以祈求個producer會做野

我講既係呢個
佢地班學生個樣仲老過佢
佢咁串未必會
你未睇佢咪miss囉
未睇呀我,搞miss先好睇,根據黑金配的定律,應該會配金髮囡囡
其實套野有提Dan 做左成功出名既小說家, 我估條友之後會出黎客串一兩集, 出黎再扮gossip girl
呢個miss

就佢兩個算啦我唔想搞大佢
有呢條女出場佢又會出現返

Dan之後改名,娶左個老婆叫Love,生咗bb,搬左去郊區
笑死我
噚晚睇左1-2集,電影嚟講算幾好既,第1集好笑啲,成個鎮都無人,又太益女主角細佬。第2集前面好悶,後面有啲劇情性先好睇啲。

剩係睇呢兩張,我以為佢扮Serena
屌 右下個張想點
聽聞佢同S離左婚之後喺書店打工
今日終於有white lotus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞