美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有 但出得好慢咁解,依家先出到第8集
果間字幕組算幾清泉
my brilliant friend都係得佢地譯
一路諗住想重睇但都未有時間
好難有劇係np果類又咁高質
可以試下fleabag但都唔算好類似
今季話咁快就完左
nick
D&D老婆寫
D&D produce
抵制
睇哂表示唔睇冇損失
如果真係每季focus一個仔女
今季唔知係咪輪到roman
S1明顯kendall S2 shiv
好難搵np果皮
愛情劇好似好多都有comedy成份
有冇睇過modern love
(輸np幾條街 不過未睇過都可以試下勝在集集唔同故仔)

end of fucking world呢啲我諗你都睇過
今季係好似好大突破
對比之前劇情
但又好似冇點進展好多咁唔知點解
以呢個節奏
套劇真係再戰到10年接埋小說end都冇難度
好似可以講好多野
modern love有啲集數特別好睇
就黎有S2
如果要搵NP level 應該戲會多好多
有呀 宜家np班底拍緊佢本conversation with friends
我最中意Modern Love第一集
S2可能又係一日煲曬

太好了 同一個班底有質素保證
不過我仲未睇conversation with friends本原著
睇過少少覺得NP好睇啲

插咀
書我鍾意conversation with friends多啲
Infidelity 呢個topic吸引啲
同埋好鍾意個結局,如果佢完全跟返書嘅location拍嘅話
我完全想像得到個ending拍出嚟會係點,所以幾期待
不過as a whole覺得影像上CwF比NP更難capture到書嗰種情緒
同埋對個casting, 尤其是男主角有啲保留
換過第條仔比cassie得唔得
唔好搞lexi啦
好驚Lexi會同Tyler(比Nate歐打到仆街個位)一齊
淨係the favourite睇過佢
np全幕後班底都回歸拍呢套好有保證
ep1, dev patel果集, 同醫院果集

除左套truth be told 其他都會睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞