美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
返去睇埋佢先
都仲係有d懷念返s1啲劇情
精神創傷
搬左之後一定返黎"探"班撚屌
loki唔錯幾有電影感 可能正過wandavision
motherland啱哂你

gossip girl有冇興趣
又岩 雖然我冇真正睇過
好啦 黎梗有時間慢慢睇番
正過wandavision
未睇劇但睇超粒方啲解析覺得個故仔幾得意
Gossip girl原版我都冇睇 新版冇個靚咪搞我
搬咗就唔好再諗班仆街啦
Hunter舞龍
Gg個trans好正wo
今朝一開Twitter見到套野又trend緊出事
平時已經係targaryen樣
拍得幾緊湊feel到啲budget好似仲勁過wandavision
GG我都唔算有追 但可以當新野睇下
又多人講都會想8掛望下

定時返黎探佢地全家

黎緊8月9月都開始多重頭劇睇
睇完betty s2e2最鐘意睇佢地一齊
我成日一睇GG以為講梗Spiderman 其實係講梗gossip girl
加持
有睇左Gossip girl既劇評人講, 呢十集拍到咸片咁
今朝比人炮轟完
白金頭好襯佢
Ted Lasso — Season 2 Official Trailer | Apple TV+
July 23
https://www.youtube.com/watch?v=reP1gVGpFKo
The Chestnut Man | Official Teaser | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=NLo7-XEpN44
有幾靚呀?
我個Twitter完全見唔到呢套野

係咪us trend
但我都成日懷疑自己睇緊既trend係咪公海睇緊果堆
雖然冇set trends for you
一般貨色 冇得同我嘅Hunter鬥

我係trends for you 唔怪得冇
炮轟乜?預告見到有mmf 3p
好絕不過確實hunter個種ethereal 仙氣唔係個個都有

最近的hunter bb
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1407063978044448769

係咪金髮女主同kiss果pair男
三角關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞