美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
都唔知boot黎做乜
reboot GOT好過由S4開始boot
S1整埋d咁引人誤會ge伏線,如果同頭黎S2寫Lexi周圍搵人hook up其實真係好可惡下
好希望阿Sam聽下民意啦
https://youtu.be/i3XnAzqwg-M
有時真係唔明點解要reboot
想食老本 要返個fanbase
開另一套全新劇又冇信心會hit
可能去到S2啲劇情就會覺得當初係FF
俾個surprise我,summer出
會唔會出條teaser ..臨尾整句coming soon
月份都唔講撚狗
如果係咁我立即屌HBO老母

BTW,你d gif邊到搵
有無諗過reboot一套爛劇 fans 唔buy
感覺似年尾唔好分開兩part上
如果係10月就勉強放過佢老母
12月就 ...
Tumblr
上面呢堆劇雖然係爛劇
但收視夠勁夠多人睇即係本身已經有一大班人係死忠/屌住都會睇
12月太遲
10月先接受到分兩part應該唔會咁玩掛今季好似得8集
之前新聞見到話GG 2.0係succession ver嘅gossip girl
以為9up
但見到呢個點解個bgm又真係抄抄地succession咁
https://twitter.com/gossipgirl/status/1411745868403904517
Young Royals 以為類似elite 周圍溝女片, 點知係少年hehe . 幾好睇, 已經睇左4集, 角色好似哈里咁, 做二王子無咩人理, 但突然變左王儲 .....要王位定愛人?
邊到搵架
好似兩個主角都唔係幾靚仔
reddit
R&M今季個頭開得幾靚
但咁快ep2又回塘
monster at work同white lotus都會追
冇哂功力咁 上一季都麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞