美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人睇咗Netflix 套sex/life ?我睇咗三集忍唔住棄咗真係頂唔順個on9劇本,2/10分for 劇本。難為Sarah Shahi仲集集露兩點,兩個男主角又露pat又露J,都救唔返成套野。突然覺得Gypsy同What/if個劇本唔係寫得差

咁撚癲
平時呢條女好錫身,拍劇無露過,唔知今次痴乜線,劇本又唔係好,好多場sex根本唔需要咁暴露
係咪因為本身lum個男主角所以先肯露
劇入面女主角迷戀佢既原因係good skill on sex ,但已經係十年前既事,依家有仔有bb女但成日諗返起ex點扑佢,明知老公偷睇佢日記但notebook永遠唔上鎖

條仔一般貨式,e03有jj睇
冇諗過睇 估唔到Carmen 依家變成咁
好鐘意The L Word既Carmen
The L word嗰陣點扑都有件小背心
不了
岩岩Wiki左仲要係姊弟戀
接爛片都算,但咁露法真係唔值得
或者貪喺Netflix露得夠狠會有buzz,但我覺得好cheap
FBI : Most Wanted同正劇FBI最大分別係,FBI入面Maggie同OA成日都動之以情,叫D犯投降
而Most Wanted入面Jess LaCroix通常都係係咁易勸下唔得就強攻
爽快好多
其實2套都好正
This is GREAT!
快d俾個日子我
Time to rewatch
3秒已經足夠我地succession死忠高潮
all in 10月
Kendall今季係咪大反cup, 個樣咁招積
summer可以嘛 s2都係8月
Made for Love (HBO Max) has been renewed for a 2nd season. 咁都有s2
唔知點寫落去 我冇睇過本小說
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞