美劇集中討論區(53) We're LadyParts |Betty S2 |R&M S5 |Gossip Girl

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
真係一般咩 好撚大碌喎
一般貨式係指條仔個樣, 並不是佢條大JJ
睇完成套 個ending笑左
你竟然可以捱到ending
其實條仔除左大J, 在戲中有咩野可取令到billie念念不忘 ?
無 零
淨係sex 個種刺激感佢老公比唔到
有無好劇推介
美劇追緊In the dark s3同Legends of tomorrow s6
Netflix 套Feel Good 幾好睇(唔好介意主角係TB)
大路啲咪Elite / Lupin / Who killed Sara
搞笑既就性福演算法
Feel Good 真心幾好睇 越睇越鍾意George
做咩作賤自己開sexlife
睇預告都知工業級垃圾

東城阿咩開咗咗幾集
真心似睇緊True detective
原來又有Jean Smart
開sex/life係因為比面carman, 見佢擔親做女一既收視都唔好
btw ... babycondoem班c奶 cap左 jj 圖, 話有25cm
jean smart已成高質劇must have itemhbo御用
捱下捱下終於有
已預備開hacks
捱得好苦
等緊logan roy叫我fuck off
好好睇如果每集再長少少就perfect了
睇住Loki rick&morty先啦
就黎睇完,我結果都係等字幕出左先睇
今晚睇loki sylvie 好正

呢幾日搬屋戲肉搬撚到想死網都冇撚上過
請左幾日假 人生就係搬屋pack箱拆箱執野
S4?
EP3佢好正未出場前仲懶係loast boss
一出場即刻難兄難弟咁又cute
未睇ep4
中字真係有出齊?
睇完np鐘意咗佢
希望佢多啲job接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞