[Sone]現在是少女時代!允允生日粗卡~台場應援大成功~港場應援在哪兒??

1001 回覆
30 Like 24 Dislike
Sosius可信好多

抽吧都係

agger

終於出現了

抽吧👍🏻

即刻放心左好多

抽吧號召力咁強應該閑閑地都集資到幾萬啦掛

有錢但無乜時間

主辦應該好亂 咁多個提交方案 大混戰

最終係主辦定sm話事應該識判斷卦
Sosius可信好多

抽吧都係

agger

終於出現了

抽吧👍🏻

即刻放心左好多

有錢但無乜時間

Sosius可信好多

抽吧都係

agger

終於出現了

抽吧👍🏻

即刻放心左好多

有錢但無乜時間

咪烏鴉口啦

即刻放心左好多

有錢但無乜時間

咪烏鴉口啦

SM唔會咁醒掛
http://www.hkticketing.com/events/LTTAEYE0617

主辦清飛
11號仲淨兩張1480
無飛既sone搶吧
Sosius可信好多

抽吧都係

agger

終於出現了

抽吧👍🏻

即刻放心左好多

有錢但無乜時間

咪烏鴉口啦

好擔心 話哂佢地咁耐之前已經contact左主辦

有錢但無乜時間

咪烏鴉口啦

咪烏鴉口啦

咪烏鴉口啦

咪烏鴉口啦

已經月尾都主辦仲未批應援方案
希望應援搞到好好睇睇,見台灣搞到咁好,香港場有台灣一半已經心滿意足,望香港sone齊心應援比抽抽開心下
已經月尾都主辦仲未批應援方案
希望應援搞到好好睇睇,見台灣搞到咁好,香港場有台灣一半已經心滿意足,望香港sone齊心應援比抽抽開心下

其實簡單易跟有野睇下就得 都唔奢望做到拼字乜乜乜 真係唔好柒就得
有SOSIUS同抽吧~集資都會安心好多~
台灣場抽抽勁鐘意
但香港我覺得唔得囉
頭場最前個啲都唔知係咪sone
真sone求680 980 2連位
10號11號都無問題
tg chanfs1208
真sone求680 980 2連位
10號11號都無問題
tg chanfs1208

同求兩日 680 一條友睇
https://t.me/KQBO_1

依家就睇sm
真sone求 11號兩連/三連
咩價位都ok (有poster碟証明係真sone )
真sone求 11號兩連/三連
咩價位都ok (有poster碟証明係真sone )

http://t.me/kinskins
有SOSIUS同抽吧~集資都會安心好多~

一批左就過數

起碼呢兩個真係信得過先
已前好鍾意少女時代,依家佢地老左,變左中女時代
Btw 多謝佢地比左我既童年一段美好時光
代友放:11號 T行 近台中間x2
TG:hong950325
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞